Survivor 5: Δεν το πίστευαν ούτε οι ίδιοι - Η τεράστια διαφορά των παικτών στην εμφάνισή τους

Άλλοι άνθρωποι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Δεν το πίστευαν ούτε οι ίδιοι - Η τεράστια διαφορά των παικτών στην εμφάνισή τους

Πολλά βίντεο είχε ετοιμάσει η παραγωγή για τον αποψινό 5/7 ημιτελικό του Survivor 5 και εκτός από ένα πολύ συγκινητικό με τις δυσκολίες που βίωσαν, είχαν φτιάξει κι ένα ακόμα με την μεγάλη αλλαγή που έχουν στην εμφάνισή τους.

Τόσο στα κιλά, όσο και στα μαλλιά και τα μούσια των αντρών, η διαφορά είναι ασύλληπτη και πραγματικά είναι άλλοι άνθρωποι. Στο βίντεο που προβλήθηκε, είδαμε τον Άρη, τον Τάλα, τον Τάκη, τον Στάθη, τον Σπύρο, τον Βισκαδουράκη, τον Ρουβά και την Ασημίνα όταν μπήκαμε στο Survivor σε σχέση με τις τελευταίες μέρες τους στο παιχνίδι και μέχρι κι εκείνοι σοκαρίστηκαν με την αλλαγή τους!

Οι αλλαγές στα πρόσωπα των παικτών

Πρόταση γάμου στον ημιτελικό! Κι όχι για Βρισηίδα και Μαρτίκα

Ένα απίστευτο και πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στον αποψινό 5/7 ημιτελικό του Survivor 5 μετά την πρόκριση της Ασημίνας στον τελικό και συγκεκριμένα την ώρα που οι παίκτες μοιραζόντουσαν μερικές αστείες στιγμές που έχουν διαδραματιστεί καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Ξαφνικά λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον Γιάννη Τσολάκη, ο οποίος ξεκίνησε να μιλά για την κοπέλα του και εκείνη την στιγμή σηκώθηκε, την φώναξε στη σκηνή και της έκανε πρόταση γάμου!

«Γιάννη Τσολάκη, ας αφήσουμε τα αστεία για λίγο στην άκρη και να περάσουμε στα σοβαρά… Παντρεύεσαι;» ρώτησε ο παρουσιαστής με εκείνον να απαντά: «Πήρα την απόφαση, ναι και θέλω να το κάνω» εξομολογήθηκε, δειλά, ο Γιάννης Τσολάκης. «Ε άντε πες το στην κοπέλα σου! Τι με κοιτάς; Σε μένα θα το πεις; Φώναξε το δυνατά να το ακούσει όλος ο κόσμος».

«Η αλήθεια είναι ότι την Κατερίνα την αγαπώ πάρα πολύ! Να ξέρεις ότι μέσα στο παιχνίδι κατάλαβα ότι δεν μπορώ χωρίς εσένα καθόλου, ήσουν το στήριγμα μου, ήσουν οι σκέψεις μου κάθε μέρα και κάθε νύχτα, στις λύπες μου ήσουν εκεί, στις στεναχώριες μου ήσουν εκεί, στις χαρές μου ήσουν εκεί. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς εσένα και επειδή δεν θέλω να τα παραλέμε πολύ… Κατερίνα, δέχεσαι να με παντρευτείς;», είπε ο Γιάννης.

Φυσικά όλοι έπαθαν σοκ, ειδικά η αγαπημένη του, η οποία εννοείται πως του είπε το μεγάλο ναι!