Survivor 5 - ημιτελικός: "Λύγισε" η Μυριέλλα - «Θα με κυνηγάει σε εφιάλτες»

Λύγισε σκεπτόμενη τις δυσκολίες του παιχνιδιού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5 - ημιτελικός:

Το παρών έδωσαν οι περισσότεροι πρώην παίκτες του Survivor 5 στον αποψινό 5/7 ημιτελικό προκειμένου να στηρίξουν τους 4 φιναλίστ (δείτε εδώ ποιοι πέρασαν στον τελικό). Κατά την διάρκεια της βραδιάς, έπαιξαν αρκετά συγκεντρωτικά βίντεο, είτε με αστείες στιγμές, είτε όμως και τις δυσκολίες που συνάντησαν μέσα σε αυτούς τους 6 μήνες.

Έτσι λοιπόν, είδαμε για ακόμη μια φορά όσα πέρασαν οι Survivors, με τους ίδιους, την ώρα που παρακολουθούσαν το βίντεο, να συγκινούνται.

Μια από αυτές ήταν και η Μυριέλλα, η οποία μάλιστα βούρκωσε και αναφέρθηκε σε όσα βίωσε με τους τραυματισμούς της αλλά και όλες τις άσχημες στιγμές, τις οποίες δυστυχώς δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της.

Η συγκίνηση της Μυριέλλας και των υπόλοιπων παικτών

Ο Χρήστος Δάντης τραγούδησε στην Ασημίνα - Πλάνταξε στο κλάμα

Ο Χρήστος Δάντης βρίσκεται φυσικά στον αποψινό ημιτελικό του Survivor 5 προκειμένου να στηρίξει την αγαπημένη του, Ασημίνα, η οποία κατάφερε και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό.

Ο τραγουδιστής δεν σταμάτησε να την χειροκροτά και την βιντεοσκοπεί (δείτε εδώ ένα αποκλειστικό βίντεο από την στιγμή που αγκαλιάζονται) και μάλιστα κάποια στιγμή ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στους συντρόφους των 3 φιναλίστ, με τον Χρήστο Δάντη να τονίζει πόσο υπερήφανος είναι για την Ασημίνα.

Μάλιστα, δεν δίστασε να της τραγουδήσει και το νέο του κομμάτι "Σ' αγαπάω απλά", με την ίδια να ξεσπά σε κλάματα από την συγκίνησή της.