Survivor 5 - ημιτελικός: Δεν έφευγε από κοντά του - Η τρυφερή αγκαλιά Ασημίνας και Δάντη

Ξανά μαζί μετά από 6 μήνες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5 - ημιτελικός: Δεν έφευγε από κοντά του - Η τρυφερή αγκαλιά Ασημίνας και Δάντη

Η Ασημίνα είναι η παίκτρια που προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Survivor 5 και όπως ήταν αναμενόμενο στο πλευρό της, εκτός από την οικογένειά της, ήταν και ο Χρήστος Δάντης, ο οποίος την κοίταγε και έλαμπε.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, η οικογένειά της σηκώθηκε όρθια και πανηγύριζε έξαλλη, μιας και η χαρά τους ήταν τεράστια (δείτε εδώ ένα αποκλειστικό βίντεο).

Μάλιστα, στις διαφημίσεις, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly τσάκωσε την Ασημίνα να τρέχει στην αγκαλιά του Χρήστου Δάντη, μιας και είχε να τον δει 6 ολόκληρους μήνες.

Η τρυφερή αγκαλιά Ασημίνας και Δάντη

Η τρυφερή αγκαλιά Ασημίνας και Δάντη

Το μήνυμα στήριξης του Δάντη για την Ασημίνα

Λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό του Survivor 5, ο Χρήστος Δάντης θέλησε να δείξει για άλλη μία φορά, δημόσια, την στήριξή του προς την σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία κατάφερε να φτάσει στην τελική τετράδα και αυτή τη στιγμή η παραμονή της στην τελική τριάδα κρίνεται από την ψήφο του κόσμου.

Έτσι, ο διάσημος τραγουδιστής δημοσίευσε ένα βίντεο με στιγμές της παίκτριας του ριάλιτι και έγραψε λίγα λόγια για εκείνη στην προσπάθειά του να της ευχηθεί καλή επιτυχία. Έτσι, παρά τις ανησυχίες της 22χρονης, φαίνεται πως τίποτα δεν έχει αλλάξει ανάμεσά τους και πάντα θα είναι στο πλευρό της.

«Μαχήτρια και βουνό μου Καλή Επιτυχία!», έγραψε χαρακτηριστικά για την σύντροφό του.