Διώροφη βίλα σε τεράστιο οικόπεδο με πισίνα - Φωτογραφίες από το εξοχικό της Μιμής Ντενίση στον Θεολόγο

Μαγεύτηκε από το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη και από τότε λατρεύει να πηγαίνει εκεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Διώροφη βίλα σε τεράστιο οικόπεδο με πισίνα - Φωτογραφίες από το εξοχικό της Μιμής Ντενίση στον Θεολόγο

Μεγάλη αγάπη της Μιμής Ντενίση είναι το σπίτι της στον Θεολόγο. Λατρεύει να το επισκέπτεται και να περνάει εκεί λίγες ημέρες, ειδικά όταν είναι μαζί και με την οικογένεια της. Είναι το μέρος που πηγαίνει για να ηρεμήσει και να χαλαρώσει από τη δουλειά, κοιτώντας την φύση καθήμενη στον κήπο της.

Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram συχνά μοιράζεται φωτογραφίες από το σπίτι της, το οποίο είναι παραδεισένιο. Είναι ένα καταφύγιο μέσα στην φύση, περιτριγυρισμένο από πλούσια βλάστηση.

Φωτογραφίες από το σπίτι της Μιμής Ντενίση στον Θεολόγο

Πρόκειται για μια διώροφη βίλα μέσα στο πράσινο. Παντού σε όλο το οικόπεδο υπάρχει πράσινο χρώμα, αφού έχει παντού δέντρα και λουλούδια, με την Μιμή Ντενίση να αγαπάει να τα περιποιείται, όπως και το μποστάνι της.

Στον κήπο έχει επίσης και μια μεγάλη πισίνα, την οποία απολαμβάνει μαζί και με την οικογένεια της, ειδικά τις καυτές ημέρες του καλοκαιριού (δείτε φωτογραφία της με μαγιό δίπλα από την πισίνα).

Το καθιστικό είναι ακόμη μια αγαπημένη της γωνιά, όπου περνάει χρόνο με φίλους και οικογένεια, ενώ χαλαρώνει για να σκεφτεί την επόμενη δημιουργία της - δείτε εδώ την κόρη της.

Πως απέκτησε το σπίτι αυτό

Όπως είχε αποκαλύψει στο παρελθόν, το οικόπεδο το είχε αγοράσει ο πατέρα της, ωστόσο, δεν της άρεσε η περιοχή. Όταν όμως πήγε στο σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη το ερωτεύτηκε.

«Στο παρελθόν ήταν πολύ διάσημος ο Θεολόγος κυρίως λόγω της Αλίκης. Στη συνέχεια έτυχε ο πατέρας μου, στρατηγός στο επάγγελμα, να αγοράσει ένα στρέμμα εδώ, όμως εγώ και τότε το σνόμπαρα το μέρος, έλεγα πως ήθελα να φτιάξω σπίτι σε νησί... Αλλά όταν στα 20 με 21 πήγα στο σπίτι της Αλίκης κι έμεινα, τρελάθηκα με το ηλιοβασίλεμα, τη θάλασσα, το τοπίο και τότε είπα “έχει δίκιο ο πατέρας μου!”», είχε πει χαρακτηριστικά.