Έχει θέα που κόβει την ανάσα - Με λευκούς τόνους και φυτά το φοιτητικό σπίτι σπίτι της Μελίνας Νικολαΐδη στο Λονδίνο

Η ζωή της μοιράζεται σε Αγγλία και Ελλάδα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
melina.nikolaidi - instagram
melina.nikolaidi - instagram

Η Μελίνα Νικολαΐδη απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα κάνοντας τουρ σε αγαπημένα της ελληνικά νησιά είτε με τις φίλες της, είτε με τον καλό της, είτε με τη Δέσποινα Βανδή και το Βασίλη Μπισμπίκη.

Σε κάθε περίπτωση είναι αντιληπτό, πως η νεαρή κοπέλα έχει πολλούς λόγους να θέλει να βρίσκεται στην Ελλάδα, αφού εδώ και ένα χρόνο, ολοκληρώνοντας το σχολείο, μετακόμισε στο Λονδίνο για σπουδές (δείτε εδώ με μικροσκοπικό λεοπάρ μαγιό).

To φοιτητικό σπίτι της Μελίνας Νικολαΐδη στο Λονδίνο

Σε Ελλάδα και Αγγλία μοιράζεται η Μελίνα με τη ζωή της να έχει ωραίες στιγμές και στις δύο χώρες. Όπως είναι φυσικό στην πόλη, που σπουδάζει έχει νοικιάσει ένα απόλυτα φοιτητικό σπίτι, με τη θέα από το δωμάτιο της να ξεχωρίζει, ενώ στον υπόλοιπο χώρο η διακόσμηση είναι minimal με το λευκό χρώμα να επικρατεί.

Μελίνας Νικολαΐδη φωτογραφίες σπίτι Λονδίνο

Μελίνα Νικολαΐδη σπίτι Λονδίνο

Όσα περιέχει μέσα η τσάντα της

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη, έχει καταφέρει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να αποκτήσει κοντά στους 19.000 followers στον προσωπικό της λογαριασμό στο tik tok, έναν λογαριασμό στον οποία μοιράζεται την καθημερινότητά της.

Κατά καιρούς έχει δημοσιεύσει βίντεο με τον 34χρονο σύντροφό της, Άλεξ (όπως τον φωνάζει η ίδια), ενώ πριν από λίγα 24ωρα ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο δείχνει τι έχει η τσάντα της. Το συγκεκριμένο έγινε viral μέσα σε λίγες μόνο ώρες ενώ τα likes έπεσαν βροχή.

Apple watch, βαζελίνη, λίστα σούπερ μάρκετ και κλειδιά του σπιτιού της ήταν κάποια από τα αντικείμενα που περιείχε η τσάντα της!