Έχει τζάκι στο σαλόνι και τεράστιο κήπο με τριανταφυλλιές - Φωτογραφίες από την μονοκατοικία της Σοφίας Αλιμπέρτη στην Πάρο

Μένει εκεί από τότε που χώρισε με τον Γιάννη Πάριο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Σοφία Αλιμπέρτη
Instagram / Σοφία Αλιμπέρτη

Η Σοφία Αλιμπέρτη, μετά τον χωρισμό της με τον Γιάννη Πάριο, αποφάσισε να μείνει μόνιμα στην Πάρο, καθώς προτιμά την ήρεμη ζωή του νησιού από τον θόρυβο και το τρέξιμο της πόλης. Μπορεί τις περισσότερες φορές μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να μοιράζεται περισσότερες φωτογραφίες από την χώρα και τα σοκάκια του νησιού, όμως υπάρχουν και φορές που έχει δείξει κάποιες από τις γωνίες της μονοκατοικίας της.

Δείτε επίσης: Ακομπλεξάριστη η Σοφία Αλιμπέρτη: Με βρεγμένα μαλλιά, χωρίς ίχνος φίλτρου - Η φωτογραφία που μαρτυρά το πραγματικό της πρόσωπο

Το youweekly.gr, λοιπόν, τις συγκέντρωσε όλες! Είναι φανερό, λοιπόν, πως στον χώρο αυτό επικρατεί το λευκό και η πέτρα, ενώ η ηθοποιός και παρουσιάστρια επιλέγει να διακοσμεί τα δωμάτια με μικρά βάζα και κεριά σε διάφορα χρώματα. Δεν λείπουν και τα λουλούδια, με τα τριαντάφυλλα να έχουν την τιμητική τους αφού είναι από τον κήπο της.

Την παράσταση, όμως, κλέβει το τζάκι που βρίσκεται στο σαλόνι, το οποίο ανάβει κάθε χειμώνα, όταν το κρύο είναι αφόρητο και τα χιόνια καλύπτουν το έδαφος.

Δείτε επίσης: Αλλάζει κανάλι η Σοφία Αλιμπέρτη - Οριστικό τέλος από τον ΑΝΤ1 το ''Ζήσε Αλλιώς''

Το σπίτι της Σοφίας Αλιμπέρτη στην Πάρο

Σπάνια φωτογραφία από τον γάμο της με τον Γιάννη Πάριο

Ο Γιάννης Πάριος και η Σοφία Αλιμπέρτη μπορεί σήμερα να μην είναι μαζί, όμως υπήρξαν για 12 χρόνια ο ένας το λιμάνι του άλλου και το πιο σημαντικό από την συνύπαρξη αυτή είναι τα δύο αγόρια, που έφεραν στο κόσμο.

Η λαμπερή παρουσιάστρια αγάπησε πολύ τον ερωτικό τραγουδιστή, ωστόσο αποφάσισαν πως οι χωριστοί δρόμοι θα ήταν η καλύτερη επιλογή και έτσι εκείνη διάλεξε να εγκαταλείψει την Αθήνα και να φτιάξει μια νέα ζωή. Οι σχέσεις τους ωστόσο είναι πολύ καλές και αυτό επιβεβαιώνεται από κοινές οικογενειακές τους εμφανίσεις.

Και για όσους δεν έχουν καλή μνήμη μια φωτογραφία από το μακρινό 1996 είναι η απόδειξη, πως δεν έκαναν απλά τον γάμο της χρονιάς αλλά και πως ήταν πολύ ταιριαστοί και αγαπημένοι μαζί.

Γάμος Πάριου - Αλιμπέρτη