Αλλάζει κανάλι η Σοφία Αλιμπέρτη - Οριστικό τέλος από τον ΑΝΤ1 το ''Ζήσε Αλλιώς''

Τηλεοπτικές εξελίξεις

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αλλάζει κανάλι η Σοφία Αλιμπέρτη - Οριστικό τέλος από τον ΑΝΤ1 το ''Ζήσε Αλλιώς''

Η Σοφία Αλιμπέρτη ξεχώρισε σε ότι αφορά το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, καθώς μέσα από την επιστροφή της στο μέσα μετά από τόσα χρόνια αποχής έκανε μεγάλη αίσθηση.

Η παρουσιάστρια παρουσιάζει την εκπομπή ''Ζήσε Αλλιώς''' στον ΑΝΤ1, ένα πρόγραμμα, που δίνει έμφαση στα θέματα ψυχικής και σωματικής υγείας με πρόσωπα από το χώρο της showbiz να παραθέτουν προσωπικές ιστορίες (δείτε εδώ τα σχόλια στο twitter για την επιστροφή της Αλιμπέρτη).

Οι εξελίξεις με το τηλεοπτικό μέλλον της Σοφίας Αλιμπέρτη

Μέσα από το ρεπορτάζ του Πρωινό μας έγινε γνωστό, πως η Αλιμπέρτη ολοκληρώνει το τελευταίο της γύρισμα και μάλιστα - το πιο πιθανό σενάριο - αναφέρει, πως δε θα συνεχίσει στον ΑΝΤ1 με τις συζητήσεις στο Open να πηγαίνουν πολύ καλά.

Τα πρώτα λόγια της Αλιμπέρτη στην πρεμιέρά της

«Καλωσήρθατε στην καθημερινή μας εκπομπή ''Ζήσε Αλλιώς''. Για να ζήσει κάποιος αλλιώς, στο δικό μου το μυαλό σημαίνει ότι πρέπει να έχει γνώση. Γι αυτό και είμαστε εμείς εδώ για να προσφέρουμε γνώση, έτσι ώστε να ξέρετε να διαχωρίζεται τι είναι αλήθεια, τι είναι ψέμα. Πότε χρειάζεται να πάω επειγόντως στο γιατρό και πότε χρειάζεται να πάρω μια βαθιά αναπνοή.», είπε η Σοφία Αλιμπέρτη.