Ζήσε Αλλιώς: «Πιο φρέσκια και από νέα!» - Αποθέωση στο twitter για την επιστροφή της Αλιμπέρτη μετά από 14 χρόνια

Πολλά και διαφορετικά μηνύματα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ζήσε Αλλιώς: «Πιο φρέσκια και από νέα!» - Αποθέωση στο twitter για την επιστροφή της Αλιμπέρτη μετά από 14 χρόνια

Ημέρα πρεμιέρας ήταν η Δευτέρα 17/4 του Πάσχα για τη Σοφία Αλιμπέρτη, την οποία είδαμε να βγαίνει και πάλι μπροστά στα φώτα της τηλεόρασης μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τηλεοπτικής αποχής (δείτε εδώ τα πρώτα της λόγια).

Ο λόγος για το ''Ζήσε Αλλιώς'' τη νέα καθημερινή και απογευματινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με την παρουσιάστρια να κάνει το λεγόμενο comeback της μέσα από ένα project, που εστιάζει σε θέματα σωματικής και ψυχικής υγείας.

Το κοινό είχε ομολογουμένως περιέργεια τόσο για τη νέα εκπομπή, όσο και για τη στάση - πρώτα λόγια της Αλιμπέρτη, κάτι που αποτυπώθηκε με πολλά και διαφορετικά σχόλια στο twitter.

Tα σχόλια στο twitter για την τηλεοπτική επιστροφή της Σοφίας Αλιμπέρτη

Οι δηλώσεις της Αλιμπέρτη λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα

Λίγες ώρες πριν την επίσημη πρεμιέρα, η Σοφία Αλιμπέρτη μίλησε backstage για τους λόγους που την έπεισαν να επιστρέψει στην τηλεόραση αλλά και για το τι να θα βλέπαμε μέσα από το «Ζήσε Αλλιώς».

«14 χρόνια έχω να βαφτώ, να χτενιστώ, να στολιστώ και να βγω. 14 χρόνια. Αυτό από μόνο του είναι λίγο περίεργο. Το concept αυτό ήταν που με έκανε να πω το ναι. Μου αρέσει πάρα πολύ. Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, ό,τι καλύτερο περνάει απ’ το χέρι μας, θα μάθουμε μαζί με εσάς και θα απαντήσουμε σε όσες περισσότερες ερωτήσεις μπορούμε. Δεν θέλουμε να σας τρομάξουμε. Θέλουμε απλώς να έχετε την πληροφορία στο μυαλό σας και να τη χρησιμοποιήσετε αναλόγως!

Θα μάθουμε αλήθειες. Έχει να κάνει με την υγεία μας, με τη φιλοσοφία μας απέναντι στη ζωή, με τη γνώση και το πώς μπορούμε να ζούμε καλύτερα γενικώς σε όλα τα επίπεδα», αναφέρει μεταξύ άλλων η Σοφία Αλιμπέρτη.