Ζήσε Αλλιώς: Τα πρώτα λόγια της Σοφίας Αλιμπέρτη στη μεγάλη πρεμιέρα

Μετά από τα τόσα χρόνια αποχής της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ζήσε Αλλιώς: Τα πρώτα λόγια της Σοφίας Αλιμπέρτη στη μεγάλη πρεμιέρα

Η Σοφία Αλιμπέρτη μετά από μία μακροχρόνια αποχή από τα μέσα και την τηλεόραση αποφάσισε να επιστρέψει και πάλι στην Αθήνα και μάλιστα να αναλάβει την παρουσίαση της νέας εκπομπής του ΑΝΤ1, ''Ζήσε Aλλιώς''.

Η μεγάλη πρεμιέρα του Ζήσε Αλλιώς, το οποίο εστιάζει στο πως να βελτιώσουμε την ποιότητα της ψυχικής και σωματικής μας υγείας και ευεξίας, έγινε τη Δευτέρα του Πάσχα 17/4 με την Αλιμπέρτη να καλωσορίζει το κοινό από το πλατό, αλλά και από την τηλεόραση (δείτε εδώ την έκτακτη ανακοίνωση λίγο πριν την πρεμιέρα).

Η ίδια ήταν λαμπερή και ελαφρώς αγχωμένη θα λέγαμε, ωστόσο πολύ γρήγορα βρήκε το ρυθμό της και καλωσόρισε τους συνεργάτες της, που θα είναι μαζί της σε αυτό το νέο ταξίδι.

Tα πρώτα λόγια της Αλιμπέρτη στην πρεμιέρα του ''Ζήσε Αλλιώς''

«Καλωσήρθατε στην καθημερινή μας εκπομπή ''Ζήσε Αλλιώς''. Για να ζήσει κάποιος αλλιώς, στο δικό μου το μυαλό σημαίνει ότι πρέπει να έχει γνώση. Γι αυτό και είμαστε εμείς εδώ για να προσφέρουμε γνώση, έτσι ώστε να ξέρετε να διαχωρίζεται τι είναι αλήθεια, τι είναι ψέμα. Πότε χρειάζεται να πάω επειγόντως στο γιατρό και πότε χρειάζεται να πάρω μια βαθιά αναπνοή.», είπε η Σοφία Αλιμπέρτη.

Οι δηλώσεις της Αλιμπέρτη λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα

Λίγες ώρες πριν την επίσημη πρεμιέρα, η Σοφία Αλιμπέρτη μίλησε backstage για τους λόγους που την έπεισαν να επιστρέψει στην τηλεόραση αλλά και για το τι να θα βλέπαμε μέσα από το «Ζήσε Αλλιώς».

«14 χρόνια έχω να βαφτώ, να χτενιστώ, να στολιστώ και να βγω. 14 χρόνια. Αυτό από μόνο του είναι λίγο περίεργο. Το concept αυτό ήταν που με έκανε να πω το ναι. Μου αρέσει πάρα πολύ. Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, ό,τι καλύτερο περνάει απ’ το χέρι μας, θα μάθουμε μαζί με εσάς και θα απαντήσουμε σε όσες περισσότερες ερωτήσεις μπορούμε. Δεν θέλουμε να σας τρομάξουμε. Θέλουμε απλώς να έχετε την πληροφορία στο μυαλό σας και να τη χρησιμοποιήσετε αναλόγως!

Θα μάθουμε αλήθειες. Έχει να κάνει με την υγεία μας, με τη φιλοσοφία μας απέναντι στη ζωή, με τη γνώση και το πώς μπορούμε να ζούμε καλύτερα γενικώς σε όλα τα επίπεδα», αναφέρει μεταξύ άλλων η Σοφία Αλιμπέρτη.