Τριώροφη μεζονέτα με τζάκι, γκαράζ και πισίνα στον κήπο - Φωτογραφίες από το σπίτι που μοιραζόταν η Τέτα Καμπουρέλη με τον Βασίλη Γκουρούση πριν το διαζύγιο

Τώρα έχει μετακομίσει αλλού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Τέτα Καμπουρέλη
Instagram / Τέτα Καμπουρέλη

Η Τέτα Καμπουρέλη διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της μετά τον χωρισμό της με τον Βασίλη Γκουρούση, καθώς έχει προχωρήσει και έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια ενός νεαρού άνδρα, για τον οποίο "λιώνει" (δείτε τον εδώ), την ίδια στιγμή που η επιχείρησή της διαπρέπει.

Αυτό το διάστημα, παρόλο που οι περισσότεροι λείπουν για διακοπές, εκείνη παραμένει στην Αθήνα, λόγω επαγγελματικών της υποχρεώσεων, όμως έχει φέρει το καλοκαίρι στην πόλη, αφού όποτε βρίσκει χρόνο κάνει τις βουτιές της στην πισίνα.

Η ανάρτηση της Τέτας Καμπουρέλη με μπικίνι στην πισίνα

Πρόσφατα φωτογραφήθηκε εκεί, με μαύρο μπικίνι, συγκεντρώνοντας χιλιάδες like στο προφίλ της στο Instagram.

Η μεζονέτα που έμενε με τον Βασίλη Γκουρούση

Δεν είναι γνωστό εάν πρόκειται για το σπίτι που είχε μετακομίσει πριν περίπου 19 χρόνια πριν με τον πρώην σύζυγό της και τα τρία παιδιά τους, Παναγιώτη Χρήστο και Αλέξη. Η μεζονέτα εκείνη ήταν τριώροφη και στον πρώτο όροφο υπήρχε γκαράζ και κουζίνα, ενώ στο δεύτερο σαλόνι με ξύλινη σκάλα. Στον τρίτο όροφο βρίσκονταν τρεις κρεβατοκάμαρες και 2 μπάνια. Η βίλα αυτή άνηκε σε συγκρότημα με κήπο στον οποίο υπήρχε μεγάλη πισίνα.

Πλέον, όμως, η ίδια μένει αλλού, στο πλευρό του συντρόφου της και δημοσιογράφου Δημήτρη Χαλκιά. Πιο αναλυτικά, το ζευγάρι μένει σε ένα δυάρι στην περιοχή της Καισαριανής, εκεί όπου μεγάλωσε η Τέτα Καμπουρέλη (δείτε εδώ τις δηλώσεις της Τέτας για τη σχέση της).

Οι πληροφορίες της εκπομπής Καλοκαίρι Yes κάνουν λόγο για τον απόλυτο έρωτα με το δημοσιογράφο να φροντίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό την καλή του, αφού όπως αναφέρθηκε ο δημοσιογράφος της κρατάει μέχρι και την τσάντα της στις εξόδους τους.