Τον κοιτούσε στα μάτια και "έλιωνε" - Η πρώτη επίσημη έξοδος της Τέτας Καμπουρέλη με τον σύντροφό της

Φουλ ερωτευμένη η αισθητικός

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τον κοιτούσε στα μάτια και

Μετά το δύσκολο διαζύγιο της με τον Βασίλη Γκουρούση (δείτε ποιες είναι οι σχέσεις τους σήμερα) η Τέτα Καμπουρέλη έχει βρει και πάλι τον έρωτα. Εδώ και πολλούς μήνες είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει.

Μπορεί στην αρχή να απέφευγε να κάνει δημόσιες εμφανίσεις με τον σύντροφό της, καθώς ήθελε να προστατεύσει την σχέση της, ωστόσο, έκανε την πρώτη επίσημη έξοδο στην συναυλία για τον Δάκη στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας.

Η έξοδο της Τέτας Καμπουρέλη με τον σύντροφό της

Η Τέτα Καμπουρέλη ζει έναν όμορφο έρωτα με τον δημοσιογράφο του πολιτικού ρεπορτάζ, Δημήτρη Χαλκιά. Καθόλη την διάρκεια της βραδιάς το ζευγάρι έδειχνε πολύ ευδιάθετο.

Τέτας Καμπουρέλη σύντροφος φωτογραφία

Τέτα Καμπουρέλη σύντροφος

Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

«Στα προσωπικά μου είμαι καλά και δεν το κρύβω κιόλας. Δηλώνω και ερωτευμένη. Με τον σύντροφό μου, τον Δημήτρη, γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, απλώς δεν είχε στο παρελθόν συμβεί να συναντηθούμε, γιατί και εγώ ήμουν παντρεμένη, οπότε μετά τον χωρισμό μου, ενωθήκαμε πιο πολύ πηγαίνοντας στα θέατρα», εξήγησε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Στα social media γίνεται χαμός από άντρες που με φλερτάρουν. Είναι πολύ ωραίο να σε προσεγγίζει κανείς και μέσα από το internet. Χαμός γίνεται και από νεότερους άντρες που με φλερτάρουν. Ο Δημήτρης όντως είναι πιο μικρός από εμένα. Αν τα βρίσκεις με έναν άνθρωπο και υπάρχει αγάπη μεταξύ δυο ανθρώπων, δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι τη διαφορά ηλικίας».

Σχετικά με τον γάμο της δήλωσε: «Με τον πρώην σύζυγό μου οι σχέσεις μας είναι πια μόνο τυπικές, όσον αφορά στα κοινά περιουσιακά στοιχεία μας. Υπάρχει μια αναμπουμπούλα γενικότερα από τότε με το συμβάν, ακόμα δεν έχουν λυθεί όλα».

Διαβάστε επίσης: «Έκανα απόπειρα αυτοκτονίας δύο φορές» - Οι δύσκολοι μήνες του Βασίλη Γκουρούση μέσα στη φυλακή

Και κατέληξε αφού αποκάλυψε πως κάνει και μπότοξ: «Πέρασα κάποιες κρίσεις πανικού. Ήταν πολύ δυσάρεστο για εμένα, αλλά κατάφερα, με ανθρώπους που βρισκόντουσαν δίπλα μου και μου έδωσαν αγάπη, να ξεπεράσω το πρόβλημα που είχα».