«Έκανα απόπειρα αυτοκτονίας δύο φορές» - Οι δύσκολοι μήνες του Βασίλη Γκουρούση μέσα στη φυλακή

Μίλησε πρώτη φορά για τις σκοτεινές ημέρες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έκανα απόπειρα αυτοκτονίας δύο φορές» - Οι δύσκολοι μήνες του Βασίλη Γκουρούση μέσα στη φυλακή

Ο Βασίλης Γκουρούσης απασχόλησε μέσα από την προφυλάκιση του και τα δικαστήρια, που έγιναν στο όνομά του με το όνομα της πρώην συζύγου του, Τέτας Καμπουρέλη να εμπλέκεται και αυτό.

Το αποτέλεσμα του δικαστηρίου έβγαλε τον επιχειρηματία αθώο, ωστόσο όλα όσα συνέβησαν είχαν ως αποτέλεσμα να χωρίσει με την καλή του Τέτα, η οποία σήμερα έχει βρει τον έρωτα σε άλλον σύντροφο (δείτε την εδώ να λιώνει για εκείνον).

Ο ίδιος νιώθει πιο άνετα πια να δίνει συνεντεύξεις μιλώντας τόσο για το πως βιώνει εκείνος τη νέα σχέση της πρώην συζύγου του και μητέρας των παιδιών του, καθώς και το γεγονός, πως κατηγορήθηκε για κάτι, που δεν έκανε (δείτε εδώ την άρνηση του με το που ακούει το όνομα της Τέτας).

Σε νέα συνέντευξη, που παραχώρησε στο Super Κατερίνα του Alpha τη Δευτέρα 19/12 εξήγησε, πως εκτός από το όνομά του καταστράφηκε και η ζωή του, καθώς όσο παρέμεινε στη φυλακή έκανε πολύ σκοτεινές σκέψεις.

Οι νέες δηλώσεις του Βασίλη Γκουρούση για την ζωή του

«Ευτυχώς βγήκε το πρώτο βούλευμα, το οποίο με απαλλάσσει από τις κατηγορίες, από οποίο φαίνεται ότι δεν υπάρχει κλοπή και κλοπιμαία. Ήμουν προσωρινά κρατούμενος λόγω του ότι οι αρχές δεν είχαν κάνει σωστά τη δουλειά τους. Είχαν πάρει τελείως παράνομα το DNA. Απέκρυψαν κάποια στοιχεία από τον ανακριτή. Αν θέλουν να ακουστεί αυτό, δεν έχω πειράξει ποτέ κανέναν, βγαίνουν οι αποφάσεις μία μετά την άλλη, καθαρίζει το όνομά του, η ζωή μου δε μπορεί να καθαρίσει, γιατί μου την κατέστρεψαν, αλλά προχωράμε.

Έφαγα 6,5 μήνες στη φυλακή χωρίς να ξέρω το λόγο. Έκανα απόπειρα αυτοκτονίας δύο φορές, είχα φτάσει στην απόγνωση», είπε ο Βασίλης Γκουρούσης.