«Με τον σύντροφό μου είμαστε...» - Η Τέτα Καμπουρέλη απάντησε ανοιχτά για την νέα της σχέση μετά τον Βασίλη Γκουρούση

Τα "καρφιά" που πέταξε για τον πρώην σύζυγό της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Με τον σύντροφό μου είμαστε...» - Η Τέτα Καμπουρέλη απάντησε ανοιχτά για την νέα της σχέση μετά τον Βασίλη Γκουρούση

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star μίλησε το βράδυ της Κυριακής 27/11 η Τέτα Καμπουρέλη, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσωπική της ζωή αλλά και στον πρώην σύζυγό της, Βασίλη Γκουρούση.

Το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό και μάλιστα έγινε γνωστό πως πριν μερικές μέρες βγήκε και επίσημα το διαζύγιό τους.

«Επειδή έχουν υπάρξει πολλά δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες στα οποία αναφέρεται το όνομα μου θα ήθελα να σας ενημερώσω πως κατέθεσα αγωγή διαζυγίου και λύση του γάμου μου με τον Βασίλη Γκουρούση. Οι λόγοι διαζυγίου είναι καθαρά προσωπικοί και καθιστούν ανέφικτη την συνέχιση του συζυγικού μου βίου .Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όσο το δυνατόν πιο διακριτική διαχείριση του θέματος εκ μέρους σας. Με εκτίμηση Τέτα Καμπουρέλη», ήταν η ανακοίνωση της γνωστής αισθητικού.

Ωστόσο και οι 2 συνεχώς πραγματοποιούν δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες για τον γάμο τους, πετώντας όμως ασύλληπτα "καρφιά" ο ένας για τον άλλον.

Μάλιστα, η Τέτα Καμπουρέλη έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή της, μιας και έχει βρει τον έρωτα στα μάτια ενός νέου άντρα (δείτε εδώ ποιος είναι) με τον Βασίλη Γκουρούση να τονίζει πως εκείνη "πρέπει να προσέχει ποιον βάζει στο σπίτι τους" (δείτε εδώ τις τελευταίες δηλώσεις του θεατρικού παραγωγού).

Οι νέες δηλώσεις της Τέτας Καμπουρέλη για τον νυν σύντροφό της & τον Βασίλη Γκουρούση

Η ίδια λοιπόν, με αφορμή τις δηλώσεις αυτές του πρώην συζύγου της, είπε χαρακτηριστικά: «Ποιο σπίτι μας; Δε ζούμε μαζί! Ο κύριος Βασίλης ας λέει ότι θέλει! Αυτή τη στιγμή είμαι με τον σύντροφό μου, με υποστηρίζει και είμαστε μια χαρά».

Μάλιστα, να τονίσουμε πως η Τέτα Καμπουρέλη δεν έχει επιτυχίες μόνο στα προσωπικά της, αλλά και στα επαγγελματικά της, μιας και έχει γίνει γνωστό το νέο της βήμα, το οποίο μάλιστα δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της αισθητικής και ομορφιάς (δείτε το εδώ).