Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Αφού πήρε διαζύγιο μαθεύτηκε πως έχει νέα σχέση: Γνωστός κύριος ο σύντροφος της Τέτας Καμπουρέλη

Ποιος είναι;

Αφού πήρε διαζύγιο μαθεύτηκε πως έχει νέα σχέση: Γνωστός κύριος ο σύντροφος της Τέτας Καμπουρέλη
News 30.06.2022 10:30
Από Youweekly Team

Μετά από 31 χρόνια κοινής πορείας, η Τέτα Καμπουρέλη την Τετάρτη 29/6 με επίσημη ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγός της, Βασίλη Γκουρούση, που πρόσφατα αποφυλακίστηκε (δείτε εδώ τι είχε συμβεί).

Στην συγκεκριμένη ανακοίνωση αναγράφονταν τα εξής:

«Επειδή έχουν υπάρξει πολλά δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες στα οποία αναφέρεται το όνομα μου θα ήθελα να σας ενημερώσω πως κατέθεσα αγωγή διαζυγίου και λύση του γάμου μου με τον Βασίλη Γκουρούση. Οι λόγοι διαζυγίου είναι καθαρά προσωπικοί και καθιστούν ανέφικτη την συνέχιση του συζυγικού μου βίου .Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όσο το δυνατόν πιο διακριτική διαχείριση του θέματος εκ μέρους σας.Με εκτίμηση Τέτα Καμπουρέλη».

Το πρωί της Πέμπτης 30/6, όμως, έγινε γνωστό πως η απόφαση αυτή πάρθηκε λόγω ύπαρξης τρίτων προσώπων, και από τις δυο πλευρές.

Για την ακρίβεια η Τέτα έχει νέο σύντροφο όπως και ο Βασίλης, νέα συνοδό αντιστοίχως

Το ευχάριστο αυτό γεγονός - γιατί μόνο ευχάριστος μπορεί να χαρακτηριστεί ένας νέος έρωτας - επιβεβαίωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα.

Ο γνωστός μουσικός, επειδή τυχαίνει να έχει πολύ καλές σχέσεις με την πασίγνωστη αισθητικό, ανέφερε πως έχει γνωρίσει το νέο της συνοδό, ο οποίος στέκεται βράχος στο πλευρό της όλον αυτό τον καιρό και ανήκει στην showbiz με κάποιο τρόπο. Αν αναρωτιέστε αν τον βλέπουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες η απάντηση είναι όχι.

Μάλιστα, το Σάββατο που μας πέρασε οι δυο τους βρέθηκαν στο σπίτι του Μαυρίκιου για να παρακολουθήσουν την παρουσίαση της νέας συλλογής ρούχων της Ιλάειρα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Απασφάλισε η Τέτα Καμπουρέλη - «Είναι δυνατόν να με ρωτάς κάτι τέτοιο;!»

Βασίλης Γκουρούσης: «Έφτασα κοντά στο να βάλω τέλος στη ζωή μου»

Share