«Τρεις λαλούν και δύο χορεύουν...» - Ασύλληπτο άδειασμα από τον Βασίλη Γκουρούση για τη νέα σχέση της Τέτας Καμπουρέλη

Τι συμβαίνει με το διαζύγιό τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Τρεις λαλούν και δύο χορεύουν...» - Ασύλληπτο άδειασμα από τον Βασίλη Γκουρούση για τη νέα σχέση της Τέτας Καμπουρέλη

Ο Βασίλης Γκουρούσης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Mega Καλημέρα, τι οποίες και ακούσαμε την Τετάρτη 23/11, μιλώντας αποκαλυπτικά για την πρώην σύζυγό του, Τέτα Καμπουρέλη.

Ο επιχειρηματίας απάντησε σε ό,τι έχει να κάνει με το διαζύγιο, που όπως τόνισε δεν είναι ακόμη έτοιμο, ενώ στη συνέχεια εξήγησε πως δε μπορεί να έχει πολλά πολλά με την Τέτα (δείτε εδώ τις δηλώσεις της για τον νέο της σύντροφο), ωστόσο κρατάει τα τυπικά μετά από πολλά χρόνια γάμου και φυσικά μετά την απόκτηση των παιδιών τους.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Γκουρούση για τις σχέσεις του με την Τέτα Καμπουρέλη

«Δεν έχω δει αν έχει υπογραφεί το διαζύγιο, περιμένουμε να καθαρογραφεί, αυτό ξέρω εγώ και μετά θα το καταθέσουμε. Τρεις λαλούν και δύο χορεύουν.

Μιλάμε τυπικά, τι άλλο να κάνουμε μετά από 40 χρόνια, τυπικά πράγματα. Από εδώ και πέρα τραβάμε χωριστούς δρόμους, αριστερά εκείνη, δεξιά εγώ». «Όλο αυτό έχει ημερομηνία λήξης», είπε τέλος ο Βασίλης Γκουρούσης για τον νέο σύντροφό της Καμπουρέλη.

Γνωστός κύριος ο σύντροφος της Τέτας Καμπουρέλη

Μετά από 31 χρόνια κοινής πορείας, η Τέτα Καμπουρέλη την Τετάρτη 29/6 με επίσημη ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγός της, Βασίλη Γκουρούση, που πρόσφατα αποφυλακίστηκε (δείτε εδώ τι είχε συμβεί).

Στην συγκεκριμένη ανακοίνωση αναγράφονταν τα εξής:

«Επειδή έχουν υπάρξει πολλά δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες στα οποία αναφέρεται το όνομα μου θα ήθελα να σας ενημερώσω πως κατέθεσα αγωγή διαζυγίου και λύση του γάμου μου με τον Βασίλη Γκουρούση. Οι λόγοι διαζυγίου είναι καθαρά προσωπικοί και καθιστούν ανέφικτη την συνέχιση του συζυγικού μου βίου .Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όσο το δυνατόν πιο διακριτική διαχείριση του θέματος εκ μέρους σας.Με εκτίμηση Τέτα Καμπουρέλη».

Το πρωί της Πέμπτης 30/6, όμως, έγινε γνωστό πως η απόφαση αυτή πάρθηκε λόγω ύπαρξης τρίτων προσώπων, και από τις δυο πλευρές.

Το ευχάριστο αυτό γεγονός - γιατί μόνο ευχάριστος μπορεί να χαρακτηριστεί ένας νέος έρωτας - επιβεβαίωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα.

Ο γνωστός μουσικός, επειδή τυχαίνει να έχει πολύ καλές σχέσεις με την πασίγνωστη αισθητικό, ανέφερε πως έχει γνωρίσει το νέο της συνοδό, ο οποίος στέκεται βράχος στο πλευρό της όλον αυτό τον καιρό και ανήκει στην showbiz με κάποιο τρόπο. Αν αναρωτιέστε αν τον βλέπουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες η απάντηση είναι όχι.

Μάλιστα, το Σάββατο που μας πέρασε οι δυο τους βρέθηκαν στο σπίτι του Μαυρίκιου για να παρακολουθήσουν την παρουσίαση της νέας συλλογής ρούχων της Ιλάειρα.