«Μακάρι να μην ξαναβρεθούμε ποτέ» - "Κόλαφος" ο Βασίλης Γκουρούσης για την πρώην του, Τέτα Καμπουρέλη

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μακάρι να μην ξαναβρεθούμε ποτέ» -

Λίγο διάστημα μετά τον χωρισμό τους, έγινε γνωστό πως ο Βασίλης Γκουρούσης, αλλά και η πρώην σύζυγός του, Τέτα Καμπουρέλη, έχουν προχωρήσει τη ζωή τους και πλέον έχουν δημιουργήσει και οι δυο σχέσεις με δύο νέα πρόσωπα και δηλώνουν πολύ ερωτευμένοι, ενώ η δεύτερη έχει κάνει και ένα τεράστιο βήμα όσον αφορά τα επαγγελματικά της.

Η τελευταία, μάλιστα, με αφορμή τις δηλώσεις του πρώην συζύγου της για τον νυν, οι οποίες δεν ήταν και οι καλύτερες, εξήγησε για την σχέση τους μετά το διαζύγιο: «Ποιο σπίτι μας; Δε ζούμε μαζί! Ο κύριος Βασίλης ας λέει ότι θέλει! Αυτή τη στιγμή είμαι με τον σύντροφό μου, με υποστηρίζει και είμαστε μια χαρά».

Η απάντηση του Βασίλη Γκουρούση για την τυχαία συνάντηση με την Τέτα Καμπουρέλη

Οι δυο τους, όμως, συναντήθηκαν τυχαία το βράδυ της Τρίτης 13/12 στο ίδιο event, ενώ στο πλευρό τους είχαν τους νέους συντρόφους τους και ο Βασίλης Γκουρούσης θέλησε να κάνει κάποιες δηλώσεις στην κάμερα του ALPHA και συγκεκριμένα στην εκπομπή Happy Day, σχετικά με το γεγονός.

Για τον ίδιο δεν ήταν πολύ ευχάριστο όλο αυτό, όχι λόγω ζήλιας ή κάποιας κόντρας, αλλά επειδή πλέον οι σχέσεις τους είναι τυπικές. Γι' αυτό τόνισε πως δεν θα ήθελε να ξανασυμβεί αυτό στο μέλλον.

«Εγώ συνοδεύομαι από τον κ. Κωστίδη αλλά, ναι, χαιρετηθήκαμε! Οι σχέσεις μας είναι τυπικές, μια χαρά, όπως τις είδατε και εσείς. «Καλησπέρα», «καλησπέρα». Εμένα να ενοχλήσει που την είδα με το νέο σύντροφο της; Δεν ενοχλεί εκείνη που κυκλοφορεί. Εμένα θα ενοχλήσει; Προς Θεού», είπε αρχικά.

«Δεν έχουμε ξαναβρεθεί ποτέ, παιδιά και μακάρι να μην ξαναβρεθούμε ποτέ ακόμα περισσότερο. Δεν είναι καθόλου στενάχωρο, απλά δεν θέλω. Έχουμε τρία παιδιά και τρία εγγόνια, είναι δυνατόν να μην έχουμε επαφή; Αλλά είναι ορισμένα πράγματα που στη ζωή τα αφήνεις πίσω και προχωράς», συμπλήρωσε έπειτα.