Τέτα Καμπουρέλη: «Οι σχέσεις μας με τον Βασίλη Γκουρούση είναι...» - Η ξεκάθαρη απάντηση της

Όλα όσα είπε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Τέτα Καμπουρέλη: «Οι σχέσεις μας με τον Βασίλη Γκουρούση είναι...» - Η ξεκάθαρη απάντηση της

Το πρωί της Κυριακής (22/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Open Weekend» προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Τέτας Καμπουρέλη. Η γνωστή αισθητικός που πρόσφατα πήρε διαζύγιο με τον Βασίλη Γκουρούση κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο ο παραγωγός (δείτε εδώ τα λόγια του) μίλησε στην εκπομπή του Open για τις σχέσεις που διατηρούν πλέον, αλλά και για τον νέο σύντροφο της.

Nα υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγο καιρό μέσα από την πρωινή εκπομπή Happy Day γνωστοποιήθηκε η είδηση του διαζυγίου και η συγκεκριμένη μέρα που υπέγραψαν. Μάλιστα, πρόσφατα ο επιχειρηματίας είχε δηλώσει κιόλας πως δεν θέλει να την βλέπει καθόλου.

«Δεν έχουμε ξαναβρεθεί ποτέ, παιδιά και μακάρι να μην ξαναβρεθούμε ποτέ ακόμα περισσότερο. Δεν είναι καθόλου στενάχωρο, απλά δεν θέλω. Έχουμε τρία παιδιά και τρία εγγόνια, είναι δυνατόν να μην έχουμε επαφή; Αλλά είναι ορισμένα πράγματα που στη ζωή τα αφήνεις πίσω και προχωράς», είπε χαρακτηριστικά.

Η ρήξη στο ζευγάρι ήρθε μετά τη σύλληψη του Βασίλη Γκουρούση για τη ληστεία σε τέσσερις τραπεζικές θυρίδες στο Ψυχικό. Την περίοδο εκείνη η πρώην σύζυγός του ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Πλέον όμως έχει αφήσει πίσω της τα άσχημα αυτά γεγονότα και προχωράει μπροστά. Μάλιστα, έχει βρει νέο άνδρα στη ζωή της, ο οποίος την στηρίζει και την αγαπάει.

«Ο σύντροφος μου είναι κάθε μέρα μαζί μου και μόνο με στηρίζει. Δεν χρειάζεται να μιλήσω παραπάνω, ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Νομίζω πως… ναι, είμαι ερωτευμένη. Όλες οι γυναίκες άμα είναι ερωτευμένες είναι ωραίο πράγμα. Ο πρώην σύζυγος μου τι δεν θέλει να με ξαναδεί;

Εγώ είμαι κάθε μέρα στις πρόβες στο θέατρο, είμαι καλεσμένη παντού, τώρα άμα είναι και εκείνος καλεσμένος κάπου δεν μπορώ να κάνω κάτι. Εγώ κρατάω από τον γάμο μου τα τρία μου παιδιά και τα εγγόνια μου. Πήραμε διαζύγιο τώρα και ακολουθάμε χωριστούς δρόμους» δήλωσε η Τέτα Καμπουρέλη στο Happy Day.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε πως την περασμένη εβδομάδα το πρώην ζευγάρι υπέγραψε το διαζύγιο του.

Οι δηλώσεις της Τέτας Καμουρέλη για τον Βασίλη Γκουρούση και τον νέο της σύντροφο

Η Τέτα Καμπουρέλη μίλησε στην Βίκυ Δέτσικα για την ζωή της, μετά το διαζύγιο με τον Βασίλη Γκουρούση και τον νέο της σύντροφο.

«Έχουμε πάρει διαζύγιο επίσημα. Τυπικά μιλάμε κι όταν υπάρχει κάτι ουσιαστικό. Εφόσον πήραμε διαζύγιο, ο καθένας έχει πάρει τον δρόμο του. Κι εκείνος κάνει την ζωή του, όπως κι εγώ την δική μου» ανέφερε αρχικά η Τέτα Καμπουρέλη.

Για τον νέο της σύντροφο είπε: «Είναι δημοσιογράφος του πολιτικού ρεπορτάζ. Είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος κι είναι συνέχεια μαζί μου. Κάνουμε τις δουλειές μας και μετά βρισκόμαστε, όπως όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι». Όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Βασίλη Γκουρούση για τον νέο της σύντροφο είπε: «Ας τα αφήσουμε αυτά στο παρελθόν. Ό,τι έγινε, έγινε».