«Ευχαριστώ δεν θέλω να...» - Η αντίδραση της Τέτας Καμπουρέλη για τις δηλώσεις του Βασίλη Γκουρούση

Η γνωστή αισθητικός πέρασε μπροστά από τον πρώην σύζυγό της, συνοδευόμενη από την "παρέα" της

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Ευχαριστώ δεν θέλω να...» - Η αντίδραση της Τέτας Καμπουρέλη για τις δηλώσεις του Βασίλη Γκουρούση

Το πρωί της Πέμπτης (15/12) στην πρωινή εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Τέτας Καμπουρέλη, που σχετίζονταν με τον πρώην σύζυγο της, Βασίλη Γκουρούση. Η γνωστή αισθητικός με αρκετά "κοφτά" και ευγενικά λόγια, απάντησε στα όσα είπε ο πρώην της (δείτε εδώ τι είπε).

Να πούμε ότι η Τέτα Καμπουρέλη βρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Μάκης Δελαπόρτας, η οποία πέρασε την είσοδο, μαζί με τον άνδρα που την συνόδευσε σε νέα της βραδινή έξοδο.

Οι δηλώσεις της Τέτας Καμπουρέλη για τον Βασίλη Γκουρούση

Στην πρωινή εκπομπή του Alpha, λοιπόν, έγινε λόγος για τις δηλώσεις του πρώην ζευγαριού, Καμπουρέλη - Γκουρούση, αλλά και για τον νέο σύντροφο της αισθητικού που την συνόδευσε στην εκδήλωση του Μάκη Δελαπόρτα.

Στην ίδια εκδήλωση ο Βασίλης Γκουρούσης, ο πρώην σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη, νωρίτερα είχε δηλώσει για εκείνη: «Μακάρι να μην ξαναβρεθούμε ποτέ».

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε την Τέτα Καμπουρέλη η οποία δεν θέλησε να απαντήσει στη δήλωση του Βασίλη Γκουρούση. Λίγα λεπτά αργότερα και η γνωστή αισθητικός πέρασε μπροστά από τον πρώην σύζυγό της, συνοδευόμενη από την παρέα της, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποια επικοινωνία μεταξύ τους.

Η γνωστή αισθητικός, είπε: «Ευχαριστώ δεν θέλω να απαντήσω, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα τα πούμε και από κοντά».

Στην συνέχεια ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έκανε λόγο για τον κύριο που βρισκόταν μαζί της και αποκάλυψε ότι είναι γνωστός δημοσιογράφος του πολιτικού ρεπορτάζ και συναντήθηκαν πριν από λίγες μέρες σε ένα εστιατόριο και του εξομολογήθηκε ότι του αρέσει πολύ η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και πως τοποθετούνται σωστά στα θέματα και γιατί όχι να βρισκόταν στο χώρο lifestyle, εκ΄τος από τον χώρο του πολιτικού ρεπορτάζ.