Τεράστιος πράσινος κήπος με κούνιες & πισίνα - Φωτογραφίες από το σπίτι Ελένης Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλου στα Μελίσσια

Με 5 υπνοδωμάτια, τεράστιο σαλόνι, εντυπωσιακή κουζίνα και άλλα κομφόρ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τεράστιος πράσινος κήπος με κούνιες & πισίνα - Φωτογραφίες από το σπίτι Ελένης Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλου στα Μελίσσια

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος αυτές τις ημέρες περνάνε τις τελευταίες στιγμές των καλοκαιρινών τους διακοπών, λίγο πριν επιστρέψουν στην Αθήνα για τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Το ζευγάρι μαζί με τα παιδιά του, αφού επισκέφθηκε την Άνδρο (όπου έχουν ξενοδοχείο αλλά και το δικό τους εντυπωσιακό εξοχικό σπίτι), αποφάσισαν με το σκάφος τους να απολαύσουν και άλλα νησιά της Ελλάδας.

Μάλιστα, σε μια πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε η Δανάη Παππά στο προφίλ της στο Instagram, είδαμε πως οικογενειακώς ήταν στο Μεγανήσι και περνούσαν πολύ όμορφες στιγμές.

Βέβαια, και όταν επιστρέψουν στο σπίτι τους δεν θα περάσουν άσχημα, αφού μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία και η Ελένη Μενεγάκη επιστρέψει στις επάλξεις, θα χαλαρώσουν στη μονοκατοικία τους στα Μελίσσια που έχει όλα τα κομφόρ. Από πισίνα για να κάνουν βουτιές, μέχρι και κούνιες για να περάσουν ένα όμορφο απόγευμα.

Δείτε επίσης: Επιβλητικό με τεράστια βιβλιοθήκη στο σαλόνι - Το πατρικό σπίτι της Ελένης Μενεγάκη στην Κάρυστο

Φωτογραφίες από το σπίτι Ελενης Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλου στα Μελίσσσια

Πρόκειται για ένα οίκημα 1.000 περίπου τ.μ το οποίο αποτελείται από από ένα ενιαίο συγκρότημα δύο κατοικιών σε οικόπεδο έκτασης 2.500 τ.μ. που η Μενεγάκη είχε αποκτήσει το 2004 όταν ήταν παντρεμένη με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο.

Συγκεκριμένα αποτελείται από μία μεζονέτα και ένα ισόγειο, όπου η μεζονέτα περιλαμβάνει υπόγειο 208 τ.μ. Εκεί υπάρχουν 6 τεράστιες αποθήκες, κλιμακοστάσιο και 2 χώροι στάθμευσης, όπως επίσης και ένα ισόγειο 270 τμ το οποίο αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, καθημερινό δωμάτιο, γραφείο, αποθήκη, W.C., κουζίνα, εξώστες, εσωτερικό κλιμακοστάσιο.

Ο πρώτος όρος είναι 208 τ.μ. και αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 3 λουτρά, γκαρνταρόμπα, αποθήκη, διάδρομος, εσωτερικό κλιμακοστάσιο, φωταγωγός, υπαίθριος χώρος, εξώστες. Το δεύτερο ακίνητο εντός του οικοπέδου σε τμήμα 313,50 τ.μ. είναι μια αυτοτελής και ανεξάρτητη κάθετη ιδιοκτησία και περιλαμβάνει ένα δωμάτιο, κουζίνα-καθιστικό, ημιυπαίθριο χώρο, πισίνα, αποδυτήρια και λουτρό, συνολικής επιφάνειας 115,40 τ.μ.

σπίτι Μενεγάκη Μελίσσια

Φωτογραφίες από το τεράστιο σπίτι Μενεγάκη - Παντζόπουλου

Φωτογραφίες από το τεράστιο σπίτι Μενεγάκη