Με βρεγμένο μαλλί και στενό φόρεμα - Που βρίσκεται εξαφανισμένη η Ελένη Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο

Πόζαρε παρέα με ηθοποιό του Σασμού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής της στον ALPHA, η Ελένη Μενεγάκη εξαφανίστηκε από τα social media, αποφασίζοντας να κάνει ένα διάλλειμα και να αφιερωθεί στην οικογένεια της. Θέλει να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει με τον σύζυγό της Ματέο Παντζόπουλο και τα τέσσερα παιδιά της.

Το περισσότερο μέρος των διακοπών της, το περνάει στην Άνδρο όπου έχουν το δικό τους σπίτι (δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του) στο ξενοδοχείο που έχει ο άντρας της στο νησί. Ωστόσο, παίρνουν και το σκάφος τους όπου επισκέπτονται διάφορα νησιά και μένουν μερικές ημέρες.

Που βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη με την οικογένεια της

Πριν λίγες ώρες η Δανάη Παππά ή αλλιώς Θοδώρα του Σασμού (η οποία θα χάσει το αγέννητο παιδί της στον Γ κύκλο), συναντήθηκε με την Ελένη Μενεγάκη και δημοσίευσε κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η παρουσιάστρια όπως είδαμε, βρίσκεται στο Μεγανήσι με την οικογένεια της. Μάλιστα στο νησί μένει εδώ και αρκετές ημέρες, καθώς ο φωτογραφικός φακός την είχε απαθανατίσει με τον Ματέο και τα παιδιά της πάνω στο σκάφος τους.

Το σκάφος της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

Οι δυο τους διαθέτουν ένα πολυτελές σκάφος εδώ και πολλά χρόνια, με το οποίο πηγαινοέρχονται σε κοντινούς προορισμούς κάνοντας μονοήμερες ή και πολυήμερες εκδρομές, είτε μόνοι τους είτε μαζί με τα παιδιά τους, με άνεση.

Το youweekly.gr έχει εξασφαλίσει αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από αυτό και σύμφωνα με όσα έχουμε μάθει, αν και το έχουν στην κατοχή τους εδώ και χρόνια, όπως προαναφέρθηκε, είναι τελευταίας τεχνολογίας και με υπέροχο design. Πρόκειται για το "καμάρι" της εταιρείας Ribco, πρώην Scorpion, που σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει κοστίζει περίπου 100.000 ευρώ.

Αποκλειστικές φωτογραφίες: Το σκάφος των 100.000 ευρώ που ανήκει στην Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο

Αποκλειστικές φωτογραφίες: Το σκάφος των 100.000 ευρώ που ανήκει στην Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο