Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Τους "τσάκωσαν" πάνω στο χλιδάτο σκάφος τους στο Μεγανήσι! Διακοπές με τα παιδιά της

Φωτογραφίες!!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Τους

Μετά το τέλος της εκπομπής της στο MEGA (δείτε το φινάλε με τις αποχωρήσεις), η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να εξαφανιστεί από τα social media και να αφιερώσει τους τρεις μήνες του καλοκαιρού στην οικογένεια της απολαμβάνοντας τις διακοπές τους.

Όπως κάθε χρόνο οικογενειακώς ταξίδεψαν στην Άνδρο, όπου διαθέτουν εξοχικό σπίτι μέσα στο ξενοδοχείο του επιχειρηματία (δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του), όπου περνάνε και το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους.

Μαζί τους πάντα έχουν την μικρή Μαρίνα, αλλά και την Λάουρα με την Βαλέρια, τις οποίες η παρουσιάστρια έχει αποκτήσει από το γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο. Μάλιστα, στο πλευρό της βρέθηκε και ο μεγάλος της γιος, Άγγελος Λάτσιος.

Μπορεί λοιπόν η Ελένη Μενεγάκη να έχει εξαφανιστεί από τα social media, ωστόσο, απολαμβάνει στο έπακρο όμορφες στιγμές με την οικογένεια της στα ελληνικά νησιά.

Το papakostories.gr "τσάκωσε" την παρουσιάστρια με τον Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά της στο Μεγανήσι να κάνουν βόλτες με το σκάφος τους.

Διακοπές με το σκάφος για την Μενεγάκη, τον Παντζόπουλο και τα παιδιά

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος παιδιά
Φωτογραφία papakostories.gr

Πόσο κοστίζει το σκάφος τους

Η Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος πολλές φορές, θέλουν να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα και να επισκεφθούν νέα μέρη και έχουν τη λύση γι' αυτό!

Οι δυο τους διαθέτουν ένα πολυτελές σκάφος εδώ και πολλά χρόνια, με το οποίο πηγαινοέρχονται σε κοντινούς προορισμούς κάνοντας μονοήμερες ή και πολυήμερες εκδρομές, είτε μόνοι τους είτε μαζί με τα παιδιά τους, με άνεση.

Το youweekly.gr έχει εξασφαλίσει αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από αυτό και σύμφωνα με όσα έχουμε μάθει, αν και το έχουν στην κατοχή τους εδώ και χρόνια, όπως προαναφέρθηκε, είναι τελευταίας τεχνολογίας και με υπέροχο design. Πρόκειται για το "καμάρι" της εταιρείας Ribco, πρώην Scorpion, που σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει κοστίζει περίπου 100.000 ευρώ.

Αποκλειστικές φωτογραφίες: Το σκάφος των 100.000 ευρώ που ανήκει στην Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο

Αποκλειστικές φωτογραφίες: Το σκάφος των 100.000 ευρώ που ανήκει στην Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο