Γεμάτο με φωτογραφίες του Τόλη Βοσκόπουλου - Tο εντυπωσιακό σπίτι της Άντζελας Γκερέκου

Εκεί μεγάλωσε η κόρη τους, Μαρία

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Άντζελα Γκερέκου
Instagram / Άντζελα Γκερέκου

Η Άντζελα Γκερέκου μόλις ολοκληρώσει τις καλοκαιρινές της διακοπές θα επιστρέψει στο σπίτι της στην Αθήνα, το οποίο αποτελεί το αγαπημένο της μέρος, καθώς εκεί έζησε με τον Τόλη Βοσκόπουλο και εκεί μεγάλωσε και η κόρη τους, Μαρία (δείτε εδώ την φωτογραφία μαμάς και κόρης που προκάλεσε αντιδράσεις).

Μέσα από φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η ίδια στο προφίλ της στο Instagram έχει δώσει μία ιδέα στον κόσμο που την παρακολουθεί για το πώς είναι αυτό στο εσωτερικό του. Είναι προσεγμένο και φινετσάτο, γεμάτο αληθινά λουλούδια που της αρέσουν πολύ, ενώ σε πολλά σημεία του, πέρα από κάδρα, υπάρχουν και πολλές κορνίζες με φωτογραφίες από τα αγαπημένα της πρόσωπα, με εκείνο του συζύγου της να πρωταγωνιστεί.

Δείτε επίσης: Το βίντεο που δημοσίευσε 2 χρόνια μετά τον χαμό του Τόλη Βοσκόπουλου

Φωτογραφίες από το σπίτι της Άντζελας Γκερέκου

Σπάνιες φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές της με τον Τόλη Βοσκόπουλο

Πέρασαν 2 χρόνια από την ημέρα εκείνη που ο “άρχοντας” του ελληνικού τραγουδιού έφυγε από την ζωή σκορπώντας θλίψη στο Πανελλήνιο, μα περισσότερο στην γυναίκα του Άντζελα Γκερέκου και στην κόρη του Μαρία. 2 χρόνια χωρίς τον Τόλη και η Άντζελα ξεφυλλίζοντας το άλμπουμ των αναμνήσεών της θυμάται τις υπέροχες στιγμές που χάρισαν ο ένας στον άλλον.

Για την πρωταγωνίστρια στη “Γη της Ελιάς” και Πρόεδρο του ΕΟΤ, ο σύντροφός της δεν έφυγε ποτέ μέσα από την καρδιά της, αρκετά συχνά και όποτε της δοθεί η ευκαιρία, αναφέρεται σε εκείνον με λόγια τρυφερά αποκαλώντας τον στήριγμά της και άντρα της ζωής της, ενώ πάντα όταν η ίδια ταξιδεύει στην γενέτειρά της και αγαπημένο τους νησί, την Κέρκυρα θυμάται εκείνες τις αξέχαστες στιγμές που έζησαν μαζί, τότε που γύρω τους υπήρχε μόνο έρωτας και ξενοιασιά. Ο Βοσκόπουλος αγάπησε το “νησί των Φαιάκων” μέσα από τα μάτια της γαλανομάτας μάγισσάς του.

Οικογένεια Τόλη Βοσκόπουλου

“Ο Τόλης στην Κέρκυρα έκανε μπάνιο στην θάλασσα, κηπουρική, πήγαινε για ψάρεμα, γυμναζόταν, περπατούσε, ζούσε μια υγιεινή ζωή. Τα τελευταία χρόνια είχε αρκετά προβλήματα υγείας αλλά είχε τόσο δυνατή ψυχή και ξανάβγαινε και τραγουδούσε, αυτό τον τροφοδοτούσε” έχει πει εκείνη σε συνέντευξή της στον Τάσο Τρύφωνος. Απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης την περίοδο αυτή, η Άντζελα Γκερέκου βρέθηκε στα στενά της Μυκόνου μαζί με την κόρη της Μαρία και αμέσως μετά έχουν προγραμματίσει να περάσουν μερικές μέρες χαλάρωσης στην Κέρκυρα δίπλα στην οικογένειά της (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Η Άντζελα τα καλοκαίρια της στο νησί απολαμβάνει ότι της λείπει περισσότερο τον χειμώνα, ηρεμία, ξεκούραση και ανεμελιά μακριά από ένα βαρύ επαγγελματικό πρόγραμμα, προσέχοντας και νιώθοντας περήφανη για το υπέροχο μποστάνι της που το καλλιεργεί και το φροντίζει σαν τα μάτια της, αλλά και ζωγραφίζοντας αγιογραφίες, μια καινούργια ενασχόληση που ξεκίνησε από την επαφή που είχε μέσα από μια “ευλογημένη συνάντηση” όπως την έχει χαρακτηρίσει με τον πατέρα της Μονής Δοχειαρίου που της γνώρισε την Αγία Φιλοθέη. “Αγάπησα τον βίο αυτής της μοναχής και εντυπωσιάστηκα από το έργο της. Με βοήθησε και σε δικά μου θέματα, απώλειας, δύσκολων στιγμών” έχει πει.

Άντζελα Γκερέκου: 2 χρόνια χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο - Σπάνιες κοινές τους φωτογραφίες από καλοκαιρινές διακοπές

... “όπως ανεπανάληπτος ήταν και εκείνος” έχει δηλώσει η Άντζελα για τον δικό της Τόλη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, μιλώντας για τον δικό τους μοναδικό έρωτα που έζησαν μέχρι τις τελευταίες τους στιγμές. Καλοκαίρι 1995 στην Κέρκυρα με τους δυο τους αγκαλιά στην παραλία, ενώ εκείνος με την κιθάρα του εμπνέεται από το άρωμα της γυναίκας της ζωής του και της γράφει τραγούδια. Αυτές τις στιγμές με τον δικό της άρχοντα η Άντζελα ξέρει ότι δεν πρόκειται να τις ξεχάσει ποτέ...

Αναμφισβήτητα είναι μια πανέμορφη γυναίκα που στο πέρασμά της τραβάει όλα τα βλέμματα, όμως δεν είναι μόνο η ομορφιά της που σαγηνεύει, είναι η προσωπικότητά της αλλά και ο χαρακτήρας της. “Ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων με ευγένεια και ήθος” είναι τα λόγια που θα ακούσεις να λένε όσοι την γνωρίζουν από κοντά, είτε από τους συναδέλφους της στην “Γη της ελιάς” είτε από τους κατοίκους της Μάνης όπου γίνονται τα γυρίσματα και την έχουν αγαπήσει.

Άντζελα Γκερέκου: 2 χρόνια χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο - Σπάνιες κοινές τους φωτογραφίες από καλοκαιρινές διακοπές

Δεν ήταν τυχαίο που όλες οι γυναίκες τον λάτρευαν. Δεν ήταν τυχαίο που και ο ίδιος δεν έκρυβε την αδυναμία του στο γυναικείο φύλο, αλλά πάνω από όλα ο Τόλης ήταν δοσμένος ψυχή και σώμα στις δυο γυναίκες της ζωής του, την Άντζελα και την Μαρία του που μέχρι το τέλος ήταν δίπλα του και εκείνος μέχρι τις τελευταίες στιγμές, τους έλεγε πόσο τις αγαπούσε...

Άντζελα Γκερέκου: 2 χρόνια χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο - Σπάνιες κοινές τους φωτογραφίες από καλοκαιρινές διακοπές