Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Άντζελα Γκερέκου / NDP
Instagram / Άντζελα Γκερέκου / NDP

Η Άντζελα Γκερέκου αυτό το διάστημα βρίσκεται μακριά από κάμερες και στούντιο, καθώς δεν πραγματοποιούνται γυρίσματα για τον επόμενο κύκλο της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς, στην οποία πρωταγωνιστεί (δείτε εδώ την πιο σκληρή σκηνή που θα παρακολουθήσουμε στην τρίτη σεζόν), και έτσι επισκέφθηκε την Κέρκυρα, που είναι ο αγαπημένος της προορισμός.

Εκεί βρίσκεται μαζί με καλή παρέα φίλων της, αλλά και την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου. Την Τρίτη 8/8, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες τους από το νησί και στα σχόλια ακολούθησε πανζουρλισμός.

Η φωτογραφίες της Άντζελας Γκερέκου με την κόρη της που προκάλεσαν αντιδράσεις

Η αλλαγή στο look της, με τα πιο ξανθά μαλλιά της είναι κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο, ενώ πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι σχολίασαν και την όμορφη οικογένειά της, παρατηρώντας το παιδί της, που πλέον είναι 22χρονών, και έχει γίνει ολόκληρη γυναίκα.

Δείτε επίσης: Αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά - Ο ρητός όρος της Μαρίας Βοσκοπούλου στην Άντζελα Γκερέκου

Σχόλια στην ανάρτηση της Γκερέκου

Στιγμές από τις διακοπές τους στη Μύκονο

Μαμά και κόρη, ταξίδεψαν προηγουμένως στο νησί των ανέμων με σκοπό να χαλαρώσουν, να γεμίσουν μπαταρίες και να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα.

Και οι δυο στα προφίλ τους στο Instagram, έχουν μοιραστεί διάφορες φωτογραφίες από τις βόλτες τους σε πολυσύχναστα σοκάκια του νησιού.

H αγαπημένη ηθοποιός, Άντζελα Γκερέκου, δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ φωτογραφίες από την βόλτα της στα σοκάκια. Όπως επίσης και η κόρη της, Μαρία, μοιράστηκε διάφορα τοπία τα οποία θαύμασε.

Δείτε επίσης: Μια γροθιά όλοι μαζί - Σπάνια φωτογραφία της Άντζελας Γκερέκου με την κόρη και τον αδερφό της