Έχει τεράστιους καναπέδες για να χωράνε και οι 8 και μεγάλη ψησταριά στον κήπο - Το σπίτι "υπερπαραγωγή" του Βασίλη Σπανούλη και της Ολυμπίας Χοψονίδου

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει γράψει την δική του ιστορία στα ελληνικά γήπεδα με την πορεία που έχει διαγράψει στο μπάσκετ όλα αυτά τα χρόνια, στην ομάδα του Ολυμπιακού, ωστόσο πλέον έχει αποσυρθεί και έχει αναλάβει τον ρόλο του προπονητή στην ομάδα του Περιστερίου. Αυτό του δίνει τη δυνατότητα να περνά ακόμη περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του, την σύζυγό του, Ολυμπία Χοψονίδου (δείτε εδώ την τελευταία τους νυχτερινή έξοδο), και τα 6 παιδιά τους.

Το αγαπημένο τους μέρος για να παίζουν και να διασκεδάζουν δεν είναι άλλο από το σπίτι τους, το οποίο οποίο είναι σίγουρα πολύ μεγάλο για να μπορεί να χωράει άνετα και τα 8 μέλη της οικογένειας, συμπεριλαμβάνοντας και άπλετο χώρο για τα παιχνίδια των παιδιών.

Το σπίτι του Βασίλη Σπανούλη και της Χοψονίδου

Έχει πολύ μεγάλους καναπέδες, με τζάκι στο σαλόνι και τεράστια τραπεζαρία. Γενικά επικρατεί το μπλε χρώμα και το ξύλο, και ενώ από τον εξωτερικό χώρο δεν υπάρχουν πολλές φωτογραφίες, φαίνεται πως το ζευγάρι έχει φροντίσει να βάλει μία ψησταριά για να συγκεντρώνονται με τα αγαπημένα τους πρόσωπα όταν ο καιρός είναι καλός.

Δείτε επίσης: Διακοπές στην Πάρο για την Ολυμπία Χοψονίδου - Χόρευε ξυπόλυτη με χρυσή φούστα σε πανηγύρι του νησιού

Ολυμπία Χοψονίδου σπίτι παιδιά

Ολυμπία Χοψονίδου Βασίλης Σπανούλη σπίτι

Ολυμπία Χοψονίδου Σπανούλης σπίτι

Βασίλης Σπανούλη σπίτι

Ολυμπία Χοψονίδου σπίτι

Ολυμπία Χοψονίδου Βασίλης Σπανούλης σπίτι παιδιά

Ολυμπία Χοψονίδου παιδιά σπίτι

Βασίλης Σπανούλη σπίτι Ολυμπία Χοψονίδου

Σπανούλης σαλόνι

Σπανούλης σπίτι

Σπανούλης κήπος

Πηγή φωτογραφιών: Instagram

Οι σχέσεις της Ολυμπίας με τη μητέρα του μπασκετμπολίστα

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης αποτελούν διαχρονικά ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Είναι μαζί πολλά χρόνια και κάτι, ενώ έχουν αποκτήσει 6 υπέροχα παιδιά που τους γεμίζουν ευτυχία καθημερινά.

Μπορεί οι οικογενειακές υποχρεώσεις να είναι πολλές ωστόσο το ζευγάρι παραμένει ερωτευμένο και δεν διστάζει να το δείχνει σε καμία περίπτωση (δείτε εδώ τα καυτά φιλιά τους σε βραδινή έξοδο).

Με τόσα παιδιά είναι λογικό πως η Ολυμπία Χοψονίδου θα πρέπει να έχει αρκετή βοήθεια και μια από αυτές θα είναι από πλευράς της οικογένειας του Βασίλη Σπανούλη και συγκεκριμένα της μαμάς του.

«Ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου... η πεθερά μου είναι άγιος άνθρωπος και έχω μάθει πάρα πολλά από αυτήν... Εύχομαι και ελπίζω όταν φτάσω στην ηλικία της (που είναι νέα ακόμη) να έχω την μεγάλη καρδιά όπως εκείνη και το προτέρημα να ζητώ συγγνώμη ακόμη και να μην φταίει μόνο και μόνο για να είναι καλά τα παιδιά της», είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά.

Ολυμπία Χοψονίδου πεθερά