«Ζεστό» με επιβλητικό τζάκι στο σαλόνι και τριανταφυλλιές στον κήπο - Φωτογραφίες από το σπίτι της Αγγελικής Νικολούλη

Το ασφαλές της μέρος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Αγγελική Νικολούλη
Instagram / Αγγελική Νικολούλη

Η Αγγελική Νικολούλη μέσα από τα social media της συνηθίζει να προβάλει τη δουλειά της και το δεύτερο "σπίτι" τη, που δεν είναι άλλο πέρα από το στούντιο της εκπομπής της "Φως στο Τούνελ" στο κανάλι του MEGA (δείτε εδώ τη φήμη που επιβεβαιώθηκε γύρω από το όνομά της). Παρόλα αυτά, υπάρχουν και στιγμές όπου η ίδια έχει μοιραστεί στιγμιότυπα από την πραγματική της κατοικία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πρόκειται για έναν χώρο "ζεστό", με γήινα χρώματα, ο οποίος τα Χριστούγεννα γεμίζει με φωτάκια και το πανύψηλο δέντρο τη παρουσιάστριας. Την παράσταση κλέβει, βέβαια, το μεγάλο τζάκι που υπάρχει στο σαλόνι. Στον εξωτερικό χώρο, μάλιστα, πρέπει η ίδια να έχει φυτέψει τριανταφυλλιές, καθώς πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες από τα ανθισμένα λουλούδια της εκεί.

Δείτε επίσης: Γιώργος Παπαδάκης: Αγκαλιά με την Αγγελική Νικολούλη στην Νάξο - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αυτό είναι το σπίτι της Αγγελικής Νικολούλη

undefined

undefined

Αυτός είναι ο γιος της

Η Αγγελική Νικολούλη, πέρα από επιτυχημένη παρουσιάστρια και συγγραφέας, είναι και μία υπέροχη μαμά. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια το 1987 παντρεύτηκε με τον Γιάννη Μουσούλη (δείτε τον εδώ) και παρόλο που ο γάμος τους δεν κράτησε και το 2009 τράβηξαν χωριστούς δρόμους, απέκτησαν μαζί έναν γιο, τον Κωνσταντίνο, ο οποίος πλέον είναι 36 ετών.

Οι φορές που τους βλέπουμε μαζί είναι σπάνιες, παρόλα αυτά, μιας που η διάσημη εγκληματολόγος είχε τα γενέθλιά της την Κυριακή 12/2, εκείνος βγήκε μαζί της να το γιορτάσει την ίδια ημέρα στην αγαπημένη της ταβέρνα μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία βρίσκονται και πολλοί συνεργάτες της (δείτε εδώ γιατί εξαγριώθηκαν οι τηλεθεατές με την εκπομπή της, Φως στο Τούνελ).

Δεν έλειψαν, λοιπόν, οι φωτογραφίες από το "πάρτι" αυτό και μάλιστα ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη, ο οποίος είναι σκηνοθέτης, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία τους κατά την οποία είναι αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί κοιτάζοντας τον φακό.

«Τούνελ από αγάπη, ζωή με φως. Χρόνια πολλά Αγγελική», έγραφε η αφιέρωση πάνω στην τούρτα που έφτιαξαν για την παρουσιάστρια του MEGA.

undefined

Ο Κωνσταντίνος Μουσούλης έχει ιδρύσει δική του εταιρεία παραγωγής, η οποία ονομάζεται "Homeric Pictures" και ασχολείται με το management καλλιτεχνών. Έδρα της εταιρείας του αυτή είναι το Los Angeles, εκεί δηλαδή όπου πήγε ο ίδιος μετά τις σπουδές του στο Bournemouth University της Μεγάλης Βρετανίας.undefined