Αυτός είναι ο πρώην σύζυγός της Αγγελικής Νικολούλη - Ήταν μαζί από το 1987 έως το 2009

Μαζί του απέκτησε το γιο της η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτός είναι ο πρώην σύζυγός της Αγγελικής Νικολούλη - Ήταν μαζί από το  1987 έως το 2009

Μπορεί η Αγγελική Νικολούλη να είναι μια αυστηρή δημοσιογράφος που ασχολείται με σημαντικά θέματα όπως την υπόθεση της τραγωδίας στην Πάτρα, ωστόσο, κάποτε ήταν και μια τρυφερή νοικοκυρά. Υπήρξε παντρεμένη για 22 ολόκληρα χρόνια με αστυνομικό.

Αυτός είναι ο πρώην σύζυγός της Αγγελικής Νικολούλη

Συγκεκριμένα, υπήρξε από το 1987 έως το 2009 παντρεμένη με τον αστυνομικό Γιάννη Μουσούλη που υπηρέτησε στην προσωπική φρουρά του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο οποίος υπήρξε κουμπάρος στο γάμο τους.

Το ζευγάρι κρατούσε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό και έχουν διαρρεύσει μονάχα ελάχιστες πληροφορίες για το γάμο τους. Μαζί μάλιστα, απέκτησαν και έναν γιο - δείτε τον σε φωτογραφία.

«Πάντα υπάρχουν πολλοί λόγοι που δύο άνθρωποι ώριμοι και σοβαροί, που προσέχουν την οικογένειά τους, φτάνουν στο διαζύγιο. Δεν χρειάζεται να τους αναλύσω... Απλά, θεωρώ ότι όταν βλέπεις ότι οδηγείσαι σε αδιέξοδο, πρέπει να τολμάς... Γιατί από το να κοροϊδεύει ο ένας τον άλλον, από το να λιμνάζει μια σχέση, είναι καλύτερο να βάζεις ένα τέλος. Γενικά, είναι πολλοί οι παράγοντες», είχε πει χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη για τον χωρισμό της και το διαζύγιο του.

Αυτός είναι ο πρώην σύζυγός της Αγγελικής Νικολούλη

Συγκινημένη η Αγγελική Νικολούλη με τον θάνατο του Κοντομηνά

Στον θάνατο του Δημήτρη Κοντομηνά που έφυγε από την ζωή μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας αναφέρθηκε η Αγγελική Νικολούλη το βράδυ της Παρασκευής 11/3 στον αέρα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

«Θέλω να μου επιτρέψετε φίλοι μου, τώρα, στην αρχή της εκπομπής να πω το καλοτάξιδος στον πρώην πρόεδρο του Alpha που έφυγε από κοντά μας μετά από σκληρή μάχη που έδωσε. Τον Δημήτρη Κοντομηνά. Στον άνθρωπο που στην μεγάλη κρίση του Alter άνοιξε τις πόρτες του Alpha για το Τούνελ παρόλο που η περίοδος τότε ήταν δύσκολη και στάθηκε κοντά μας και μας στήριξε. Και όχι μόνο εμάς.

Ειλικρινά θα θυμάμαι για πάντα την πατρική φιγούρα του» ανέφερε η παρουσιάστρια.