Με παιδικό δωμάτιο σοφίτα και τεράστια βεράντα με θέα - Βίντεο από το πατρικό σπίτι της Έλενας Χριστοπούλου

Εκεί μεγάλωσε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Έλενα Χριστοπούλου
Instagram / Έλενα Χριστοπούλου

Η Έλενα Χριστοπούλου, την Κυριακή 27/8 επέστρεψε στο πατρικό της σπίτι, δίπλα στην οικογένειά της και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα από αυτό. Πρώτα από όλα έδειξε το υπνοδωμάτιό της, το οποίο είναι σοφίτα, με ξύλινη οροφή, και είναι γεμάτο με τα παλιά της παιχνίδια και τα κουκλάκια.

Έπειτα, μεταφέρθηκε στην κουζίνα για να δείξει το πρωινό - υπερπαραγωγή που ετοίμασε η μητέρα της για την ίδια, ένα πιάτο λουκουμάδες δηλαδή, και στη συνέχεια βρέθηκε στην μεγάλη της βεράντα, η οποία έχει θέα τη φύση, για να δείξει τον τεράστιο χυμό που της έφτιαξε η μαμά της μαζί με τους λουκουμάδες για να την φροντίσει.

Δείτε επίσης: Με ατιμέλητους κότσους και παντόφλες: Η Έλενα Χριστοπούλου και η Τάμτα έγιναν νονές (Βίντεο)

Το πατρικό σπίτι της Έλενας Χριστοπούλου

Αυτός είναι ο σύντροφός της

“Ο έρωτας γεννήθηκε για δύο”, λέει η λαϊκή ρήση και εμείς συμφωνούμε ότι ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση της Έλενας Χριστοπούλου και του συντρόφου της Αποστόλη Κότση, που όσο περνά ο καιρός ο δικός τους έρωτας δένει ολοένα και περισσότερο και γίνεται ακόμα πιο δυνατός...

Η γνωστή booker μοντέλων και παρουσιάστρια δείχνει ευτυχισμένη και λαμπερή στις καλοκαιρινές της διακοπές δίπλα στον αγαπημένο της, στις αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU κατά τη διάρκεια ενός summer break στα Κουφονήσια πέρυσι (μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δείτε εδώ φωτογραφίες), ένα νησί που αγαπούν ιδιαίτερα και οι δύο. Ο επιχειρηματίας γνωστής αλυσίδας αρτοποιίας μαζί της νιώθει σαν μικρό παιδί, το ίδιο φυσικά και εκείνη, που δεν διστάζει κατά καιρούς να εκφράζει τον θαυμασμό της για τον γοητευτικό άντρα που με τη σειρά του καμαρώνει στο πλευρό της.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Οι δυο τους συμβιώνουν σχεδόν από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν πριν από 2 χρόνια αλλά για γάμο ούτε κουβέντα, καθώς η Έλενα έχει παραδεχτεί ότι: «Δεν θα προχωρούσα σε έναν δεύτερο γάμο. Έκανα έναν, φτάνει. Ο σύντροφός μου, μου το ξέκοψε. Αν θες να παντρευτείς, μου λέει, πήγαινε αλλού» . Στην παραλία Άμμος του νησιού οι δυο τους, μακριά από τις επαγγελματικές έννοιες και την καθημερινότητα, έμοιαζαν σαν δυο μικρά παιδιά, παίζοντας με τα κύματα και αράζοντας κάτω από τον καυτό ήλιο, αφήνοντας πίσω τους έννοιες και προβλήματα...

Χριστοπούλου και σύντροφος