Με ατιμέλητους κότσους και παντόφλες: Η Έλενα Χριστοπούλου και η Τάμτα έγιναν νονές (Βίντεο)!

Το μυστήριο στη Σέριφο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Τάμτα / Έλενα Χριστοπούλου
Instagram / Τάμτα / Έλενα Χριστοπούλου

Η Έλενα Χριστοπούλου, όπως συνηθίζει να κάνει τα τελευταία χρόνια, βρέθηκε στα Κουφονήσια για τις καλοκαιρινές της διακοπές, καθώς πρόκειται για το αγαπημένο της νησί. Για λίγες ημέρες ωστόσο, επισκέφθηκε την Σέριφο και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από εκεί.

Ο σκοπός όμως πίσω από το ταξίδι αυτό είναι ιερός. Η ίδια έγινε νονά σε ένα αγοράκι, τον γιο του καλού της φίλου και φωτογράφου, Πάνου Γιαννακόπουλου. Και δεν ήταν η μοναδική νονά. Μαζί με την διάσημη booker μοντέλων νονά έγινε και η Τάμτα - η οποία πριν λίγες μέρες επέστρεψε στο σπίτι της στη Γεωργία (δείτε εδώ το πατρικό της) -.

Νονές η Χριστοπούλου μαζί με την Τάμτα στη Σέριφο

Οι δυο τους φόρεσαν μακριά φορέματα, ταιριαστά με τον νησιώτικο αέρα, είχαν τα μαλλιά τους πιασμένα σε ατιμέλητο κότσο, φορούσαν φλατ παντόφλες και μαζί έδωσαν το όνομα Χριστόφορος στο μικρό μωρό.

Διαβάστε επίσης: "Όταν κατάλαβα ότι δεν μπορώ να γίνω μητέρα..." - Συγκλονίζει η Έλενα Χριστοπούλου

Οριστικά εκτός ''Πρωινού μας'' η Έλενα

Μεγάλος λόγος γίνεται γύρω από το όνομα Φαίη Σκορδά αναφορικά με το τηλεοπτικό της μέλλον, καθώς η παρουσιάστρια ολοκλήρωσε την πρώτη της τηλεοπτική σεζόν στο ΣΚΑΪ με το Πρωινό μας.

Η ίδια στον αποχαιρετισμό της (δείτε τον εδώ) δεν ήταν πολύ ξεκάθαρη για που και πως θα τη βρούμε το Σεπτέμβρη, ίσως γιατί και εκείνη δεν είχε ολοκληρώσει τις συζητήσεις της με το κανάλι.

Πολλά λέγονται, πολλά γράφονται και άλλα τόσα ακούγονται! Το πιο πιθανό είναι το Πρωινό μας να αλλάξει ώρα πηγαίνοντας πιο αργά με την ομάδα να αλλάζει σχεδόν ριζικά. Αυτό, που μπορούμε να τονίσουμε στο σημείο αυτό πριν τις επίσημες ανακοινώσεις και σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι, πως η Έλενα Χριστοπούλου μένει εκτός πάνελ!

Ο Άγγελος Βουράκης είναι το πρόσωπο από την ομάδα, που δε θα αλλάξει και το ανακοίνωσε μόνος του! Στις πρόσφατες δηλώσεις του όμως άφησε να εννοηθεί, πως θα έχουμε ηχηρές αποχωρήσεις από το πάνελ με την πρώτη, που μας έρχεται στο μυαλό να είναι η Χριστοπούλου.

Η ίδια σε συζητήσεις και συναντήσεις της με το κανάλι έβαλε αρχικά κάτω το κομμάτι της παραμονής στο σταθμό, ωστόσο όλα δείχνουν, πως τα ''θέλω'' του καθενός δεν συγκλίνουν. Η αποχώρηση λοιπόν, αρχικά πατάει στο κομμάτι, που μόλις αναφέραμε, αλλά και στο γεγονός, πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την οποία είναι πολύ κοντά η Έλενα υπέγραψε με το Star, επομένως και η Χριστοπούλου ανοίγει μαζί της νέα μέτωπα; Θα μάθουμε προσεχώς!

Έλενα Χριστοπούλου