Πρωινό μας: Ήταν να φύγει από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά αλλά τελικά παραμένει!

«Η Φαίη είναι μια πολύ καλή επαγγελματίας»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Πρωινό μας: Ήταν να φύγει από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά αλλά τελικά παραμένει!

Κι ενώ πολλά φημολογούνται για το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά και την εκπομπή αυτής στον ΣΚΑΙ, Πρωινό μας, σιγά σιγά τα στόματα... ανοίγουν και οι φήμες... διαψεύδονται ή επιβεβαιώνονται αντιστοίχως.

Τις προηγούμενες ημέρες κυκλοφόρησε έντονα η είδηση πως ο Άγγελος Βουράκης θα αποχωρήσει από την εκπομπή της Φαίης και θα κατευθυνθεί προς Αλήθειες με την Ζήνα μεριά, κάτι που ο ίδιος διέψευσε κατηγορηματικά το πρωί της Παρασκευής 21/7 στην κάμερα του Καλοκαίρι yes ανακοινώνοντας ταυτόχρονα πως του χρόνου θα βρίσκεται στην θέση που βρισκόταν και φέτος.

Ο Άγγελος Βουράκης παραμένει στον ΣΚΑΙ και την Φαίη Σκορδά

«Η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη είναι εξαιρετική και η ίδια η Ζήνα κάνει μια εκπομπή με επιτυχίες και πάρα πολύ καλό περιεχόμενο τόσα χρόνια, όμως δεν θα μετακομίσω, παραμένω στην Φαίη, παραμένω στην θέση την οποία είχα στην εκπομπή της Φαίης και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γι' αυτό!», δήλωσε ενώ όσον αφορά την ενδεχόμενη αλλαγή ώρας της εκπομπής απάντησε: «Αυτό είναι κάτι που θα το ανακοινώσει το κανάλι επίσημα, το οποίο και κάνει ένα σχεδιασμό για την εκπομπή της Φαίης για να αποδώσει τα καλύτερα την χρονιά που έρχεται. Εγώ αυτό που έχω να σου πω για εμένα προσωπικά είναι ότι ήθελα να παραμείνω στην εκπομπή της Φαίης, το είχα εκφράσει στην ίδια την Φαίη αλλά και στο κανάλι και είναι κάτι που τελικά συμβαίνει και με κάνει πολύ χαρούμενο. Στους αταίριαστους μάλλον, όχι, δεν θα είμαι. Θα είμαι μόνο στην Φαίη».

Όσον αφορά το υπόλοιπο πάνελ δήλωσε: «Ξέρω κάποια πράγματα αλλά καλύτερα να πει ο καθένας για τον εαυτό του το τι ακριβώς συμβαίνει διότι κάποιες συζητήσεις είναι ακόμα σε εξέλιξη. Η Φαίη είναι μια πολύ καλή επαγγελματίας ξέρει και η ίδια το καλό για την εκπομπή και τον εαυτό της κι αυτό διεκδικεί και διεκδικεί και για όλους εμάς τους συνεργάτες της κι αυτό είναι το πιο σημαντικό και εκτιμητέο (δείτε εδώ τι ζήτησε η Φαίη από την διοίκηση του σταθμού σε πρόσφατη συνάντησή τους)».

Τέλος, σχολιάζοντας την προσθήκη του Λάμπρου Κωνσταντάρα στην εκπομπή που φέρεται να έχει ήδη δώσει τα χέρια είπε: «Δεν έχουμε ούτε γνωριστεί ποτέ, ούτε έχουμε δουλέψει ποτέ. Περιμένω κι εγώ όποια παιδιά έρθουν στην ομάδα να τα γνωρίσω και να συνεργαστούμε όμορφα».