Συνάντηση ΣΚΑΙ με Φαίη Σκορδά: Τεταμένο το κλίμα - Η απαίτηση της παρουσιάστριας

Τι συνέβη στα γραφεία του σταθμού του Φαλήρου

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Συνάντηση ΣΚΑΙ με Φαίη Σκορδά: Τεταμένο το κλίμα - Η απαίτηση της παρουσιάστριας

Η πρώτη χρονιά της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ ολοκληρώθηκε με όχι τόσο θετικό πρόσημο αφού, όπως αναφέρουν ρεπορτάζ των εφημερίδων On time και Real Life τεταμένο ήταν το κλίμα μεταξύ παρουσιάστριας και ιθυνόντων σε πρόσφατη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε για το μέλλον της εκπομπής Πρωινό μας.

Τι συνέβη στη συνάντηση ΣΚΑΙ - Φαίης Σκορδά

Κατά τα ίδια δημοσιεύματα, στην διάρκεια της συνάντησής τους η παρουσιάστρια ζήτησε να επιλέξει η ίδια τα πρόσωπα που θα έχει στο πλευρό της αυτή την χρονιά, αφού αποχωρήσεις θα υπάρξουν (δείτε εδώ ποιος ανακοίνωσε πως φεύγει), προκειμένου να προχωρήσουν μετά στην αλλαγή ώρας που συζητιόταν έντονα πριν καν τελειώσει η σεζόν.

Με θετικό πρόσημο, ωστόσο, έληξε η συνάντηση αυτή αφού σύμφωνα με τα δημοσιεύματα πάντα οι δυο πλευρές έριξαν στο τραπέζι τους προβληματισμούς, τα παράπονα και τις απαιτήσεις τους και για όλα βρέθηκε λύση!

Όσον αφορά τώρα την ομάδα της Φαίης...

Συνάντηση ΣΚΑΙ με Φαίη Σκορδά: Τεταμένο το κλίμα - Η απαίτηση της παρουσιάστριας

Σίγουρη είναι η συμμετοχή του Λάμπρου Κωνσταντάρας ενώ σε συζητήσεις βρίσκεται και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. Από την άλλη, η Νάνσυ Παραδεισάνου φαίνεται πως θα παραμείνει στο Γεια σου ενώ αβέβαιο είναι ακόμα το μέλλον της Έλενας Χριστοπούλου.

Το πρωί της Δευτέρας 17/7 μέσα από την συχνότητα του Open και την εκπομπή Καλοκαίρι Yes, η Φελίσια Τσαλαπάτη αποκάλυψε πως μετά την μεταγραφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από το ΣΚΑΙ στο STAR, στην θέση της Βίκυς Καγιά στο Shopping star (όπως πρώτοι σας αποκαλύψαμε εδώ στο Youweekly.gr), η Έλενα Χριστοπούλου βρίσκεται κι εκείνη με το ένα πόδι έξω από στον σταθμό.

Έλενα και Ηλιάνα πέρα από επαγγελματική έχουν και μια πολύ δυνατή σχέση χρόνων κι όπως φαίνεται η μια επηρεάζει την άλλη...

Ωστόσο, όπως ανέφερε η Φελίσια, καμία υπογραφή δεν έχει πέσει ακόμα και τίποτα δεν είναι σίγουρο αλλά αυτό είναι το σενάριο που ακούγεται πολύ έντονα στα τηλεοπτικά πηγαδάκια τις τελευταίες ημέρες...