Πρωινό μας: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Φαίη μας...» - Αποχωρεί και το ανακοίνωσε στο Instagram

Η συγκινητική ανάρτηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρωινό μας: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Φαίη μας...» - Αποχωρεί και το ανακοίνωσε στο Instagram

Αυλαία έριξε σήμερα 7/7 η εκπομπή Πρωινό μας με την Φαίη Σκορδά να ανανεώνει το ραντεβού της από Σεπτέμβρη. Το κλίμα στο πλατό ήταν πολύ συγκινητικό, αφού η παρουσιάστρια θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους συνεργάτες της πίσω αλλά και μπροστά από τις κάμερες.

«Καλό καλοκαίρι σε όλους, ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ και θέλω να κλείσουμε με κάτι πολύ πολύ σημαντικό, να ευχαριστήσω όλους σας για αυτό, να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον ΣΚΑΙ και φέτος κρατάω αυτή τη στιγμή να είναι η πιο σημαντική στην καριέρα μου, την οποία έζησα εδώ στον ΣΚΑΙ και έχει να κάνει με την ημέρα που αφιερώσαμε όλοι μαζί στο Make a Wish. Θα ήθελα με αυτό να κλείσουμε γιατί κάποια πράγματα δεν γίνονται μόνο για τον τηλεοπτικό χρόνο αλλά έχουνε και ουσία. Ευχαριστώ πολύ το Make a Wish για αυτή την συνεργασία και θέλω να κλείσουμε με ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς που ήσασταν μαζί μας και σε εσάς που ήσασταν δίπλα στο Make a Wish, δίπλα στο Πρωινό μας, δίπλα στα παιδιά που κάποιες ευχές τους έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και κάποιες άλλες σιγά σιγά προχωρούν προς την υλοποίηση τους» ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια της Φαίης στο πλατό - δείτε εδώ το συγκινητικό φινάλε.

Αυτός ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το Πρωινό μας λίγο μετά το φινάλε

Λίγη ώρα μετά το φινάλε της εκπομπής, συνεργάτης της Φαίης Σκορδά ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το Πρωινό μας...

«Μια τηλεοπτική συνεργασία ολοκληρώνεται με γεύση γλυκιά και πολλή συγκίνηση, έχοντας έρθει κοντά με σπουδαίους ανθρώπους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Φαίη μας, στην Ελεάννα μου και φυσικά την Άλκηστη Μαραγκουδάκη που ήταν ο πρώτος άνθρωπος που μου είχε πει να βγω μπροστά από την κάμερα πριν πολλά χρόνια. Έλενα, Άγγελε, Αφροδίτη, Νίκο θα μου λείψει η ζεστή καλημέρα μας και το νοιάξιμό σας. Εύχομαι ολόψυχα να συναντηθούν ξανά οι δρόμοι μας!» έγραψε ο Νίκος Γεωργιάδης.