"Όταν κατάλαβα ότι δεν μπορώ να γίνω μητέρα..." - Συγκλονίζει η Έλενα Χριστοπούλου

Δείτε αναλυτικά τι είπε

Γεωργία Κριεμπάρδη
Youweekly Editor

Στην εκπομπή "Δύο στη μία" παραχώρησε συνέντευξη η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία μίλησε για όλους και για όλα και αποκάλυψε άγνωστες εσωτερικές πτυχές της.

Η γνωστή booker μοντέλων (δείτε τι είχε πει ο Δημήτρης Παπανώτας για την Έλενα Χριστοπούλου) αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην εμπειρία της στην τηλεόραση (δείτε την πρόσφατη εμφάνισή της που έκανε την Καραβάτου να παγώσει). Συγκλονίζει με όσα αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή.

Η συνέντευξη της Έλενας Χριστοπούλου

Η εμπειρία της στην τηλεόραση

"Για ένα τρίμηνο ήμουν σαν χαμένη, αν και δεν φαίνεται αυτό γιατί κάνω προπόνηση να έχω το ύφος ότι… το έχω για να μην καταλαβαίνει κανένας την ανασφάλεια ή το τρακ μου! Είμαι άνθρωπος και όταν δεν το έχεις ξανακάνει, είναι αυτό το πρωτάκι. Και έλεγα Παναγία μου, τώρα τι να πω; Μην πω κάτι και παρεξηγηθώ ή με βρίσουν και συνέβη και αυτό.

Συνέβησαν πάρα πολύ περίεργα πράγματα και πάρα πολύ καλά. Γιατί όταν είσαι χείμαρρος και μιλάς και δεν σκέφτεσαι πολύ τι λες, σαν να είσαι σε έναν καναπέ και μιλάς χωρίς να μπορείς να κάνεις και μοντάζ, δεν είμαι και ρομπότ. Άνθρωπος είμαι κανονικός οπότε φοβήθηκα πάρα πολύ κάποιες στιγμές αλλά αντεπεξήλθα", είπε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου.

Η μητρότητα στη ζωή της

Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε για την μητρότητα, ένα κεφάλαιο που δεν έχει κλείσει ακόμη για την ίδια. Μάλιστα, αποκάλυψε πως συχνά σκέφτεται το ενδεχόμενο της υιοθεσίας.

"Τα τελευταία έξι χρόνια ασχολούμαι με την καριέρα μου. Όταν πια κατάλαβα ότι δεν μπορώ να γίνω μητέρα, είπα πως θα ασχοληθώ με την καριέρα και την δουλειά μου. Ήταν ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δουλειά μου. Πολλές φορές έχει περάσει η υιοθεσία από το μυαλό μου αλλά, επειδή έχω τόσους ανθρώπους καθημερινά στη ζωή μου, δεν νιώθω κενά γιατί έχω ανθρώπους που τους έχω σαν παιδιά", εξομολογήθηκε η Έλενα Χριστοπούλου.