«Εγώ είμαι δημοσιογράφος και εκείνη είχε μοντελάδικο;» - Το ξεκαθάρισμα του Παπανώτα για τη σχέση του με την Έλενα Χριστοπούλου

Ανταλλάσσουν πυρά με κάθε τρόπο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Εγώ είμαι δημοσιογράφος και εκείνη είχε μοντελάδικο;» - Το ξεκαθάρισμα του Παπανώτα για τη σχέση του με την Έλενα Χριστοπούλου

Μια τηλεοπτική κόντρα από απέναντι κανάλια βλέπουμε να εκτυλίσσεται ανάμεσα στην Έλενα Χριστοπούλου και το Δημήτρη Παπανώτα με τους δύο να έχουν μία άτυπη κόντρα, όπως επιβεβαίωσε με μία ανάρτηση της η Έλενα.

Στη συνέχεια, ο Παπανώτας απάντησε στην ίδια από το Happy Day και στη συνέχεια το Σάββατο 10/6 μίλησε για αυτή τη ''διαμάχη'' στην κάμερα του Open Weekend, που τον πλησίασε από το αυτοκίνητό του.

Το αιχμηρό σχόλιο του Παπανώτα για την Έλενα Χριστοπούλου

«Εγώ απλά σχολίασα το ύφος της ανάρτησής της. Δεν καταλαβαίνω γιατί νιώθει κατατρεγμένη δικαίωμά της όμως να νιώθει όπως θέλει η κοπέλα, ούτε έχω κανένα πρόβλημα. Καταρχήν, δεν είμαστε συνάδελφοι, υπηρετούμε δύο πολύ διαφορετικούς χώρους, εγώ είμαι δημοσιογράφος και εκείνη κάνει δημόσιες σχέσεις, manager, είχε μοντελάδικο. Δεν έχουν καμία σχέση η δουλειές μας. Το να σχολιάζει ένα δημοσιογράφος την επιτυχία ενός προϊόντος έξω από τη δουλειά του είναι δικαίωμά του, το ίδιο και όταν κάνεις το manager», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα στην ανάρτηση της Χριστοπούλου

Στον αέρα, λοιπόν, του Happy Day, το πρωί της Δευτέρας 6/6 με αφορμή μια συζήτηση για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ήρθε η κουβέντα και στην Έλενα Χριστοπούλου με τον Δημήτρη Παπανώτα να δίνει με τον τρόπο του την δική του απάντησε σε όσα έγραψε εκείνη νωρίτερα.

«Έχει και λόγο, δες σε αυτή τη συνέντευξη τι ωραία που μιλάει», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Κώστας Φραγκολιάς του απάντησε: «Δηλαδή σε σημείο που δεν χρειάζεται πια μάνατζερ, ε Δημήτρη μου;» και έβαλαν και οι δύο τα γέλια.

«Τη μάνατζερ, πώς τη λένε; Θυμάσαι;», τον ρώτησε η Τίνα Μεσσαροπούλου και ο Δημήτρης Παπανώτας απάντησε: «Χουάνα η παρθένα».

«Αφήστε την Έλενα Χριστοπούλου που μας βλέπει τα πρωινά, μην την τσαντίζετε», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.