My Style Rocks: «Έχω μια συγκίνηση πολύ μεγάλη! Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει» - Με τρεμάμενη φωνή η Καραβάτου μπροστά στην Χριστοπούλου

Επέστρεψε στον τόπο του "εγκλήματος"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Έχω μια συγκίνηση πολύ μεγάλη! Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει» - Με τρεμάμενη φωνή η Καραβάτου μπροστά στην Χριστοπούλου

Το νέο επεισόδιο του My Style Rocks ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης 21/6 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και η Κατερίνα Καραβάτου, όπως είχε υποσχεθεί, υποδέχθηκε στο πλατό την πρώτη καλεσμένη, η οποία θα βρεθεί δίπλα στην κριτική επιτροπή και θα κρίνει την καινούρια αποχώρηση, όπως και όλα τα look των διαγωνιζόμενων.

Δεν είναι άλλη από την Έλενα Χριστοπούλου (δείτε εδώ την κόντρα της με τον Παπανώτα)! Αφού εκείνη, λοιπόν, έκανε την είσοδό της στο στούντιο, η παρουσιάστρια ξαφνικά συγκινήθηκε και προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της θέλησε να επικεντρωθεί στο διαγωνιστικό κομμάτι (δείτε εδώ τη στιγμή που "λύγισε" για τον χωρισμό της με τον Κρατερό Κατσούλη).

Η συγκίνηση της Καραβάτου στην επιστροφή της Χριστοπούλου στο My Style Rocks

«Και τώρα ήρθε αυτή η στιγμή... Ακούστε να δείτε τι γίνεται τώρα! Κατ' αρχήν θα το ζήσω και αυτό, δεν το έχω ξαναζήσει. Εδώ όλο αυτό το διάστημα, επειδή περνάμε πάρα πολλές ώρες μαζί, εκτός από παρέα που γίναμε αρχικά, έχουμε γίνει κανονική οικογένεια. Οπότε αυτή τη στιγμή συμβαίνει και ο τερματισμός αυτής της κατάστασης. Για μένα είναι η νονά του γιου μου, για εσάς όμως είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα που αγαπάει πάρα πολύ τις γυναίκες, είναι αυστηρή, θα το αποδείξει, αλλά πάνω απ’ όλα είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Η Έλενα Χριστοπούλου», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και η Έλενα Χριστοπούλου αφού έκανε την είσοδό της, δήλωσε: «Τώρα συνέβη και αυτό! Γειά σας. Ωραία είναι. Είσαι πολύ ψύχραιμη, είσαι πολύ καλή, χαίρομαι πάρα πολύ που σας βλέπω εδώ, που είμαι μαζί σας. Γυρνάω σε ένα παιχνίδι και σε μια κατάσταση που έχω αγαπήσει πάρα πολύ. Και σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Αυτά. Να πάω να καθίσω τώρα; Αρκετά είπαμε», κάνοντας τους πάντες να γελούν.

«Εγώ δεν είπα τίποτα! Με έβγαλε από τη δύσκολη θέση και έχω μια συγκίνηση πολύ μεγάλη, δεν ξέρω… Που σας βλέπω όλους εκεί μαζί; Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει τώρα… Θα σας πω τι θα μου συμβεί! Θα μου συμβεί ότι πρέπει λίγο να χαλαρώσω και λίγο να μπω στη θέση των οκτώ κοριτσιών που διεκδικούν αυτή τη νίκη την μεγάλη και το μεγάλο έπαθλο των 30.000 ευρώ», κατέληξε η Κατερίνα Καραβάτου έπειτα.