Φούντωσε ξανά η κόντρα Παπανώτα και Χριστοπούλου: «Αρκεί να σέβεται» - «Τον εαυτό της απαξιώνει»

Ένταση στο πλατό του Happy Day

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φούντωσε ξανά η κόντρα Παπανώτα και Χριστοπούλου: «Αρκεί να σέβεται» - «Τον εαυτό της απαξιώνει»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day παραχώρησε η Έλενα Χριστοπούλου καλεσμένη σε event. Η manager μοντέλων και συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά, απάντησε σε ερώτηση για τα επαγγελματικά της, ενώ σχολίασε και την τηλεοπτική της κόντρα με τον Δημήτρη Παπανώτα.

Όλα ξεκίνησαν μετά από δηλώσεις που έκανε ο δημοσιογράφος, γεγονός που έφερε την αιχμηρή απάντηση της Έλενας στο προφίλ της στο Instagram. H κόντρα αυτή συνεχίστηκε με δηλώσεις τους στις κάμερες οι οποίες ήταν γεμάτες "καρφιά".

Οι νέες δηλώσεις της Χριστοπούλου για τον Παπανώτα

«Δεν ξέρω επίσημα ότι αλλάζει τι 12 με 2. Δεν έχω αγωνία για το τι θα γίνει του χρόνου, γιατί ευτυχώς δεν εξαρτώμαι από την τηλεόραση οικονομικάm οπότε είναι σαν δεύτερη πηγή εσόδων», ανέφερε αρχικά σχετικά με το μέλλον του Πρωινού μας στον ΣΚΑΙ.

Ενώ, όταν ρωτήθηκε για την κόντρα της με τον Δημήτρη Παπανώτα, είπε: «Δεν έχω μιλήσει με τον κύριο Παπανώτα. Τι κάθομαι και λέω Παναγία μου, αλλά δεν έχω θέμα με κανέναν κύριο και καμία κυρία, αρκεί να σέβεται αυτό που είμαι και να πάμε παρακάτω. Υπάρχουν πολύ σημαντικά και σοβαρά θέματα γύρω μας και δεν είναι καθόλου τυπικό αυτό που λέω για να ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα».

Η απάντηση του δημοσιογράφου

Μετά την προβολή των δηλώσεων της, ξεκίνησε και ο σχολιασμός στο πλατό της εκπομπής Happy Day, με τον Δημήτρη Παπανώτα να μην είναι ιδιαίτερα χαρούμενος με τα όσα είπε.

«Μάλλον δεν το καταλάβατε, μίλησε με απαξιωτικό τρόπο. Μάλλον τον εαυτό της απαξιώνει γιατί εκείνη το ξεκίνησε με ένα δημοσίευμα. Είναι ότι το έκαναν και μετά "αχ τι έκανα". Αλλού! Αφού απαξιώνει το ζήτημα γιατί κάθεται και ασχολείται δεν καταλαβαίνω; Η ίδια το ξεκίνησε», ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Και συμπλήρωσε σε άλλο σημείο: «Όπως σχολιάζουμε τον Ψινάκη έτσι σχολιάζουμε και εκείνη. Μάνατζερ δεν είναι; Κορίτσια λίγο βρείτε τον εαυτό σας. Σεβόμαστε τους πάντες, όλους τους ανθρώπους δίπλα μας».

«Όταν μιλάς για σεβασμό και την ίδια ώρα λες "αχ για ποια πράγματα με βάζετε να μιλάω" πραγματικά είναι λίγο να πας να κοιταχτείς. Απαξιώνεις. Εσύ θέλεις σεβασμό, εμείς δεν θέλουμε; Λίγο να κοιτάξετε το θέμα του σεβασμού. Ο σεβασμός είναι από άνθρωπο προς άνθρωπο, προς όλους τους ανθρώπους γύρω μας. Αυτά είναι ανοησίες» ολοκλήρωσε ο Δημήτρης Παπανώτας.