Τεράστια η τραπεζαρία, το σαλόνι και ο κήπος για να χωράνε τα 6 παιδιά τους - Η διώροφη μονοκατοικία Βασίλη Σπανούλη και Ολυμπίας Χοψονίδου

Φωτογραφίες από το εσωτερικό και το εξωτερικό του σπιτιού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τεράστια η τραπεζαρία, το σαλόνι και ο κήπος για να χωράνε τα 6 παιδιά τους - Η διώροφη μονοκατοικία Βασίλη Σπανούλη και Ολυμπίας Χοψονίδου

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο τον Ιούνιο του 2011, λίγα χρόνια μετά τον πολιτικό. Μέχρι σήμερα, παραμένουν ένα από τα πιο ερωτευμένα και ευτυχισμένα ζευγάρια, έχοντας δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια.

Στις αρχές του 2020, το ζευγάρι υποδέχτηκε μάλιστα το 6ομέλος της οικογένειάς του. Το πρώην μοντέλο έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι που σήμερα είναι τριών ετών. Την είδηση την είχαν κάνει γνωστή με ένα βίντεο στο Instagram όπου αποκάλυπτε στο σύζυγό της πως είναι έγκυος.

Ολυμπία Χοψονίδου και Βασίλης Σπανούλης έχουν στεγάσει την οικογένεια τους σε ένα πολύ όμορφο και ευρύχωρο σπίτι για να χωράνε και οι 8, ενώ όταν έχουν επισκέψεις να είναι όλοι τους άνετοι.

Δείτε επίσης: Με μαύρο εντυπωσιακό φόρεμα στο πλευρό του Βασίλη - Βραδινή έξοδος για Χοψονίδου & Σπανούλη σε ρομαντικό εστιατόριο

Φωτογραφίες από το σπίτι Βασίλη Σπανούλη και Ολυμπίας Χοψονίδου

Πρόκειται για ένα απλό και κυρίως πολύ άνετο σπίτι, διαμορφωμένο για τις ανάγκες των έξι παιδιών τους. Ξεχωρίζουν οι μεγάλοι άνετοι καναπέδες στο ευρύχωρο σαλόνι τους, αλλά και η τραπεζαρία όπου χωράνε να φάνε και οι 8.

Τεράστιος είναι και ο κήπος στην διώροφη μονοκατοικία τους. Έχει γκαζόν αλλά και κούνιες για να μπορούν τα παιδιά να παίζουν άνετα.

Βασίλης Σπανούλη Ολυμπία Χοψονίδου

Βασίλης Σπανούλη Ολυμπία Χοψονίδου σπίτια

Βασίλης Σπανούλη Ολυμπία Χοψονίδου σπίτι

Τα παιδιά τους μεγάλωσαν πολύ

Τη Δευτέρα 7/8 ήταν μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα για το Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος είχε τα γενέθλιά του και τα γιόρτασε μαζί με την αγαπημένη του οικογένεια, την Ολυμπία Χοψονίδου και τα 6 τους παιδιά.

Μέσα από αναρτήσεις, που έκανε η γυναίκα του στο instagram είδαμε, πως στήθηκε ένα μικρό πάρτι για τον πρώην μπασκετομπολίστα με μπαλόνια και μια μεγάλη και ιδιαίτερη τούρτα! (δείτε εδώ την Ολυμπία να χορεύει σε πανηγύρι της Πάρου).

Η χαρά για την οικογένεια μεγάλη λοιπόν, με την Χοψονίδου να φωτογραφίζεται στην αγκαλιά του Σπανούλη, ενώ στη συνέχεια είχε σειρά και μία οικογενειακή φωτογραφία με όλα τα παιδιά τους.

Οικογένεια Σπανούλη