Μικρός παράδεισος το εξοχικό της Μιμής Ντενίση - Με πισίνα, πέτρινους τοίχους, άσπρες κουρτίνες στην αυλή και αμέτρητα φυτά

Στο Θεολόγο εκεί που ησυχάζει η ηθοποιός

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
mimi_denissi - instagram
mimi_denissi - instagram

Η Μιμή Ντενίση μπορεί να ζει στην Αθήνα, αφού εκεί είναι η βάση της, ωστόσο είναι γνωστό, πως έχει μεγάλη αγάπη για την περιοχή του Θεολόγου εκεί, όπου διατηρεί το εξοχικό της σπίτι και επισκέπτεται πολύ συχνά.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram της ηθοποιού πολύ συχνά βλέπουμε φωτογραφικό υλικό τόσο από το εσωτερικό του εξοχικού της όσο και από το εξωτερικό με τον κήπο, την πισίνα και τους άνετους καναπέδες.

Ένας μικρός παράδεισος είναι το εν λόγω οίκημα, καθώς έχει πέτρινο δρομάκι για να οδηγηθείς σε αυτό, πέτρινους τοίχου, άσπρες κουρτίνες στην αυλή και ένα μεγάλο τραπέζι και για τις στιγμές, που ηθοποιός θα καλέσει τους φίλους της (δείτε την εδώ με μαγιό στα 70 της).

Φωτογραφίες από το εξοχικό σπίτι της Μιμής Ντενίση στο Θεολόγο

Η κλοπή που υπέστη στο σπίτι

Η Μιμή Ντενίση είχε πέσει θύμα ληστείας στο σπίτι της στον Θεολόγο, όσο εκείνη βρισκόταν στην Αθήνα. Το γεγονός αυτό την τάραξε πολύ, καθώς σημειώθηκαν πολλές υλικές ζημιές στον χώρο της και όσο η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να εξαρθρώσει την σπείρα που φαίνεται πως κρύβεται από πίσω, η ίδια προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ.

«Ευχαριστώ όλους τους δημοσιογράφους, τα κανάλια και τα site που στάθηκαν για άλλη μια φορά πλάι μου. Δεν είναι τόσο σημαντικές οι υλικές ζημιές, είναι η αγριότητα να βρίσκεις παραβιασμένο τον χώρο σου! Δεν έχω παράπονο από την αστυνομία που ήρθε αμέσως, αλλά… η δύναμη που έχουν για όλο τον Δήμο ασήμαντη!!

Οι κλοπές ατέλειωτες. Γι’ αυτό μίλησα στα κανάλια για όλους μας. Πώς θα προστατευτεί ο πολίτης; Η αλλαγή στο Πεδίον του Άρεως έγινε από την επιμονή όλων μας και τώρα είναι παράδεισος. Τα ίδια λοιπόν, κι εδώ. Ελπίζω να ηρεμήσουμε και να περάσουμε στιγμές σαν κι αυτή της περσινής φωτό μου. Καλή Ανάσταση κι ευχαριστώ για τα μηνύματα αγάπης κι ανησυχίας από γνωστούς κι αγνώστους», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.