Πόδι γαζέλας: Η 70χρονη Μιμή Ντενίση ποζάρει με εμπριμέ μαγιό στο παραμυθένιο εξοχικό της στον Θεολόγο

Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μια 20αρα...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Διανύει τα 70 της χρόνια και φαίνεται πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ. Η Μιμή Ντενίση έχει πολλές αδυναμίες, μια από αυτές είναι η θάλασσα, ο ήλιος και το εξοχικό που διαθέτει στον Θεολόγο. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω των social media φωτογραφίες από αυτό (δείτε τις εδώ), κι έτσι έκανε, λοιπόν, κι αυτή την φορά.

Ξαπλωμένη στην αυλή αυτού, απολαμβάνοντας τον ήλιο, την ηρεμία, την φύση, η Μιμή Ντενίση πόζαρε στον φωτογραφικό φακό φορώντας ένα εμπριμέ μαγιό το οποίο αναδείκνυε τα δυνατά της σημεία. Εννοείται πως likes και σχόλια πήραν φωτιά.

Η ανάρτηση της Μιμής Ντενίση

Λίγο αργότερα δημοσίευσε ακόμα μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται άβαφη, να χαμογελά κοιτάζοντας το ηλιοβασίλεμα και γράφοντας στην λεζάντα αυτής «Ηλιοβασίλεμα στον Θεολόγο!! Σπιτι με τον Ορφέα!! Η χαρα των σκύλων που περιφέρονται στον κήπο μας. Δικά μας κ φίλων μας».

«Ο ιδανικός άνδρας για μένα είναι ένας σαν...»

Το βράδυ του Σαββάτου (17/12) η Μιμή Ντενίση βρέθηκε καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιάννη Τσιμιτσέλη, «Fishy». Η γνωστή συγγραφέας και ηθοποιός που πρόσφατα είδαμε ότι έχει παρόμοιες στυλιστικές ιδέες με την Κέιτ Μιντλετον (δείτε εδώ φωτογραφίες), έδωσε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, στον παρουσιαστή του mega.

Ο ηθοποιός ξεκαθάρισε από την αρχή της συνέντευξης πως δεν θέλει να αναφερθεί σε πρόσωπα και καταστάσεις της προσωπικής της ζωής, ωστόσο θέλησε να μάθει για το πώς χαρακτηρίζει η Μιμή Ντενίση τον ιδανικό άνδρα στο πλευρό της. Ακολούθησε ένας διάλογος με την ατάκα που εξέπληξε τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

– Ποιος είναι ο ιδανικός άνδρας για εσένα;

– Ένας σαν κι εσένα!

– Σταμάτα τώρα, έχω φάει και τον τραχανά βρε Μιμή, οκ το δέχομαι φυσικά.

Και στη συνέχεια η Μιμή Ντενίση αιτιολόγησε την απάντησή της λέγοντας ότι ο ηθοποιός έχει ωραία χαρακτηριστικά και γενικά η εικόνα που βγάζει είναι αρκετά σωστή, για τα δικά της φυσικά, δεδομένα.