Μοντέρνα και γεμάτη βιβλία - Η εντυπωσιακή μονοκατοικία του Κώστα Μπακογιάννη και της Σίας Κοσιώνη

Εκεί μεγαλώνει ο μικρός Δήμος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP / Instagram / Σία Κοσιώνη
NDP / Instagram / Σία Κοσιώνη

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης προτιμούν να κρατούν τη ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και προσπαθούν να προβάλλουν περισσότερο το επάγγελμά τους πάρα τα προσωπικά τους στα social media. Υπάρχουν στιγμές όμως, που είναι πιο "ανοιχτοί" και προχωρούν σε πιο τρυφερές αναρτήσεις είτε μεταξύ τους είτε με τον γιο τους, Δήμο (δείτε εδώ την παρουσιάστρια να κάνει πατίνι μαζί του στο δρόμο).

Μέσα από αυτές, λοιπόν, έχουν δει και κάποιες πτυχές του σπιτιού τους, το οποίο είναι ολόλευκο, με τα παιχνίδια του μικρού να γεμίζουν τον χώρο, ενώ εντύπωση κάνει και η τεράστια βιβλιοθήκη στο σαλόνι, η οποία είναι γεμάτη μέχρι πάνω με βιβλία. Βέβαια, τη διαφορά την κάνει ο μεγάλος τους κήπος.

Φωτογραφίες από τη μονοκατοικία της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη

Η ζωή στο σπίτι τους

Ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, στο κανάλι του MEGA στις 21/12/22, και αφού η παρουσιάστρια αποκάλυψε το άγνωστο σκηνικό τους στην πρώτη τους συνάντηση, ο ίδιος προχώρησε σε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον γάμο του με την Σία Κοσιώνη και στο παιδί τους και εξήγησε ποια είναι η σχέση της μητέρας του με την σύζυγό του, πώς είναι η καθημερινότητά τους ως ζευγάρι και ποια είναι τα συναισθήματά του για εκείνη.

«Νομίζω ότι η μητέρα μου είχε περισσότερο άγχος την πρώτη φορά που συνάντησε τη Σία επίσημα ως σχέση μου. Είναι και οι δυο πολύ ισχυρές και δυναμικές προσωπικότητες που ταίριαξαν και έδεσαν πάρα πολύ γρήγορα. Έχουν τη δική τους χημεία. Νομίζω έχουν αδυναμία η μια στην άλλη», είπε αρχικά (δείτε εδώ το δώρο που είχε κάνει η Ντόρα Μπακογιάννη στην δημοσιογράφο για τον γάμο τους).

Όσο για την καθημερινότητα με τα παιδιά στο σπίτι τους, ο ίδιος ανέφερε: «Δε συντονιζόμαστε πάντα όλοι μέσα στο σπίτι. Δε νομίζω ότι υπάρχει σπίτι που να συντονίζονται όλοι, αυτά γίνονται μόνο στο Hollywood. Η αλήθεια είναι ότι, είμαστε ένα σπίτι με πάρα πολλή αγάπη. Η γιαγιά μου έλεγε ότι, από την πολλή αγάπη δεν έπαθε κανείς τίποτα. Αυτή την αγάπη τη μοιραζόμαστε.

Η αγκαλιά και το φιλί είναι στάνταρ από το πρωί μέχρι το βράδυ… Μας αρέσει να συζητάμε τα πράγματα. Στο τέλος της ημέρας λέμε στα παιδιά μας, “σ’ αγαπώ και είμαι περήφανος για σένα”΄. Έτσι τελειώνει η μέρα μας…».