«Με είχες μαλώσει Κώστα μου» - Το άγνωστο περιστατικό της Ελένης Μενεγάκη με τον Κώστα Μπακογιάννη

Είχε συμβεί στην πρώτη τους συνάντηση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Με είχες μαλώσει Κώστα μου» - Το άγνωστο περιστατικό της Ελένης Μενεγάκη με τον Κώστα Μπακογιάννη

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, στο κανάλι του MEGA, βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 21/12 ο Κώστας Μπακογιάννης, ο Δήμαρχος Αθηναίων. Λίγες ημέρες αφού η σύζυγός του, Σία Κοσιώνη, εντοπίστηκε στους δρόμους της Αθήνας μαζί με τον γιο τους, ο ίδιος επισκέφθηκε την παρουσιάστρια και αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για όλα.

Πριν ξεκινήσει, όμως, καλά καλά η κουβέντα τους, η ίδια θέλησε να τον ρωτήσει αρχικά πώς μπορεί να του απευθύνεται και κατά δεύτερον αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό τους, κατά την πρώτη τους γνωριμία. Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη, εξήγησε πως εκείνος την είχε μαλώσει για έναν συγκεκριμένο λόγο και από τότε μπήκε στην καρδιά της.

Τι συνέβη με την Ελένη Μενεγάκη και τον Κώστα Μπακογιάννη κατά την γνωριμία τους

«Πώς θέλετε να σας λέω;», είπε αρχικά εκείνη, με τον Κώστα Μπακογιάννη να απαντά: «Κώστα, είναι το πιο ασφαλές».

«Όταν τον πρωτογνώρισα, λοιπόν, επειδή εγώ δεν έχω πολλές επαφές με ανθρώπους, έως καθόλου θα έλεγα, που είναι στο χώρο της πολιτικής και ευρύτερα… Τότε με είχες μαλώσει Κώστα μου, μου είχες πει ότι “εγώ δεν είμαι στην πολιτική ζωή”, κάπως μου τα ξεχώρισες», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Και εκείνος της ανέφερε: «Ναι, τα βλέπω διαφορετικά».

«Μου άρεσε όπως μου τα είπες, δεν το κατάλαβα πολύ καλά τότε, όπως μου τα ξεχώρισες. Αλλά με κέρδισες γιατί ήσουν “κανονικός”, απλός, προσεγγίσιμος», κατέληξε.