Κτήμα πολλών τετραγωνικών με κοτέτσι - Δείτε για πρώτη φορά το σπίτι του Κούλλη Νικολάου στην Λευκωσία!

Μας συστήνει την οικογένειά του!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@koulisnikolaou
Instagram/@koulisnikolaou

Εν αναμονή της πρεμιέρας του νέου κύκλου της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς, ο Κούλλης Νικολάου άνοιξε το σπίτι του στην Λευκωσία στην κάμερα της εκπομπής Happy Day!

Με το χαμόγελο στα χείλη κι εκείνος και η οικογένειά του, μοιράστηκαν με το τηλεοπτικό κοινό την καθημερινότητά τους και εικόνες από το «φτωχικό» τους. Το κοτέτσι και τα μποστάνια είναι ένα από τα αγαπημένα σημεία του σπιτιού του γνωστού ηθοποιού!

Το σπίτι του Κούλλη Νικολάου στην Λευκωσία

Δείτε εδώ και το σπίτι του στην Αθήνα!

Ο Κούλλης Νικολάου είναι παντρεμένος με τη σύζυγό του, Κλαίρη εδώ και 15 χρόνια, ενώ ο έρωτάς τους μετρά πάνω από 19 χρόνια. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, ένα γιο, το Νεκτάριο και μία κόρη, την Ελένη. Συχνά, μάλιστα διοργανώνουν ταξίδια και εκδρομές με τα παιδιά τους και δημοσιεύουν στα social media όμορφες φωτογραφίες από τις οικογενειακές στιγμές που περνούν.

Ο ηθοποιός έχει μιλήσει πολλές φορές για την αγαπημένη του Κλαίρη και έχει εκφράσει με τα πιο γλυκά λόγια την αγάπη του και το θαυμασμό του για τη σύζυγό του, ενώ έχει δηλώσει πως ο έρωτάς τους παραμένει ζωντανός παρά τα πολλά χρόνια κοινής πορείας.