Μοντέρνο και με ασπρόμαυρους τόνους - "Βγάζει" μάτι το σπίτι του Κούλλη Νικολάου με θέα όλη την Αθήνα

Βγαλμένο από περιοδικό

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Το πρωί της Πέμπτης (15/9) μέσα από την εκπομπη «Happy Day» στον ALPHA προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε ο Κούλλης Νικολάου (δείτε τον εδώ πώς ήταν με μακριά μαλλιά και μούσι). Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός δεν δίστασε να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού του προκειμένου να υποδεχτεί το τηλεοπτικό συνεργείο.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω ο ίδιος μένει στα βόρεια προάστια της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Αγία Παρασκευή. Συγκεκριμένα, τα χρώματα που κυριαρχούν είναι κυρίως το άσπρο και το μαύρο ενώ η κάθε γωνία του σπιτιού είναι αρκετά ξεχωριστή.

Φυσικά, ο Κούλλης Νικολάου έχει επιλέξει μοντέρνα μίνιμαλ διακόσμηση ενώ επίσης η βεράντα του σπιτιού είναι μεγάλη με θέα σε όλη την Αθήνα.

Το μοντέρνο σπίτι του Κούλλη Νικολάου

Λίγο πριν τη «Γη της Ελιάς» βρέθηκε στο Λονδίνο

Η νέα τηλεοπτική σεζόν είναι μια ανάσα πριν την έναρξή της και οι τηλεθεατές ανυπομονούν για τα νέα αλλά και τα παλιά σήριαλ που συνεχίζονται. Ένα από αυτά είναι και «Η Γη της Ελιάς», όπου στο τέλος του πρώτου κύκλου είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα προσθήκη, αυτή του Κούλλη Νικολάου. Ο ηθοποιός φροντίζει να γεμίσει τις μπαταρίες του εν' όψει των απαιτητικών γυρισμάτων για αυτό και βρέθηκε με την κόρη του στο Λονδίνο για την οποία εκφράστηκε με τα πιο τρυφερά λόγια στην ανάρτησή του.

Με τη γυναίκα του Ελένη(δείτε εδώ φωτογραφίες της) είναι μαζί τα τελευταία δεκαοκτώ χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο παιδάκια τον Νεκτάριο και την Ελένη. Παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας και τα πολλά χρόνια γάμου το ζευγάρι είναι τρελά ερωτευμένο και εκείνος δεν έχει διστάσει και στο παρελθόν να της εκφράσει τον έρωτά του και δημόσια.

Έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας τους στο instagram: «Με την κόρη μου, την ψυχή μου, τη ζωή μου».

Μπαμπάς και κόρη δείχνουν πανευτυχείς και δείχνουν να απολαμβάνουν πολύ ο ένας την παρέα του άλλου.

Ο Κούλλης Νικολάου με την κόρη του στο Λονδίνο