"Τατουάζ": Η γυναίκα του Κούλλη Νικολάου είναι κούκλα και μελαχρινή! Δείτε το πρόσωπό της σε φωτογραφίες!

Αναλογίες μοντέλου! Μωρέ μπράβο...

Η γυναίκα του Κούλλη Νικολάου από την αγαπημένη σειρά "Τατουάζ" είναι κούκλα και μελαχρινή! Δείτε το πρόσωπό της σε φωτογραφίες!

Κι ας είναι μαζί είναι 18 χρόνια – σχεδόν. Γνωρίστηκαν όταν εκείνη ήταν 20 ετών και εκείνος 32 αλλά η διαφορά ηλικίας δεν εμπόδισε καθόλου τον μεγάλο τους έρωτα. Έκαναν μια υπέροχη οικογένεια και δυο υπέροχα παιδιά, τον Νεκτάριο και την Ελένη.

Ο ηθοποιός, μοιράστηκε μαζί μας μια φωτογραφία κάνοντας δημόσια ερωτική εξομολόγηση στη σύζυγό του Κλαίρη! «Σε αγαπώ ψυχή μου ζωή μου έρωτα μου»!, έγραψε.

Οικονομική καταστροφή για Ανδρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου! Ένα βήμα πριν την φυλακή...

Κούλλης Νικολάου Τατουάζ

Πώς γνωρίστηκαν

«Ήμουν στο θέατρο και ήρθε να δει τη θεία της που παίζαμε μαζί και έτσι γνωριστήκαμε. Ήμουν σε μια φάση της ζωής μου που δεν μου έβγαινε να παντρευτώ και δεν ήθελα σοβαρή σχέση, μέχρι που την γνώρισα. Εγώ ήμουν 32 χρονών και εκείνη 20 και οι γονείς της είχαν τους προβληματισμούς τους αλλά το ξεπέρασαν εύκολα»…

Νικολάου γυναίκα

Κούλλης Νικολάου: Τσακώθηκε με τον Ανδρέα Γεωργίου; Όλη η αλήθεια!

Τσακώθηκε με τον Ανδρέα Γεωργίου ο Κούλλης Νικολάου; Όλη η αλήθεια, όπως εκείνος την αποκάλυψε!

Το τελευταίο επεισόδιο του «Τατουάζ» γυρίστηκε στην Καλαμπάκα και ο σεναριογράφος του επιτυχημένο σήριαλ, Κούλλης Νικολάου, μίλησε για τα νέα του σχέδια.

«Έχουμε δώσει τα χέρια με τον Alpha Κύπρου και τον Alpha Ελλάδας για το “Αστέρια στην άμμο”. Για τις “8 Λέξεις” ακόμα δεν ξέρουμε τι προορισμό θα έχει. Δεν είμαστε σε διαπραγματεύσεις, αυτή τη στιγμή το δημιουργούμε και σιγά σιγά θα δούμε», δήλωσε στους «Κου Κου».

Μάλιστα ο ίδιος απάντησε και στα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Κούλλη Νικολάου και τον Ανδρέα Γεωργίου να έχουν συγκρουστεί και αυτός να είναι και ένας από τους λόγους που το «Τατουάζ» ολοκληρώνεται φέτος.

«Είναι αστείο να νομίζει κάποιος ότι εγώ και ο Ανδρέας μπορούμε να τσακωθούμε. Το να διαφωνούμε είναι μέσα στην ημερησία διάταξη. Δεν τσακώνεσαι με αδερφό ο οποίος δεν είναι εξ’ αίματος, αλλά έχεις επιλέξει να είναι αιώνια αδερφός σου».

Όσο για τους συντελεστές του σήριαλ «8 λέξεις»: «Θα υπάρξουν νέα πρόσωπα, νέοι ηθοποιοί, οι οποίοι δεν είναι απλά νέοι στο επάγγελμα, είναι ηθοποιοί με ήθος πρώτα από όλα και ερμηνευτικό ταλέντο, που θα συναρπάσουν. Η Δανάη Παππά θα είναι μαζί και ο Στέφανος Μιχαήλ που θα μπει στην πορεία». Λίγο πριν φύγετε.... διαβάστε και τις εξελίξεις στο Τατουάζ για σήμερα!