Μεγάλη αλλαγή για τον Κούλλη Νικολάου - Ο ηθοποιός των 8 Λέξεων άφησε μακριά μαλλιά και μούσια

Του πάει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μεγάλη αλλαγή για τον Κούλλη Νικολάου - Ο ηθοποιός των 8 Λέξεων άφησε μακριά μαλλιά και μούσια

Τον Κούλλη Νικολάου τον γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στην σειρά "Βαλς με 12 Θεούς" που προβλήθηκε το 2011 μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Από τότε έπαιξε σε αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές, ενώ ευρέως γνωστός έγινε μέσα από το Τατουάζ.

Στη συνέχεια ωστόσο, συμμετείχε και στις 8 Λέξεις που προβλήθηκαν στον ΣΚΑΙ με τεράστια επιτυχία. Από το τέλος της ωστόσο, δεν τον έχουμε δει κάπου τηλεοπτικά μπροστά από τις κάμερες.

Ο ηθοποιός απολαμβάνει αυτή την περίοδο όμορφες στιγμές με την οικογένεια του στην Κύπρο και είναι πολύ ευτυχισμένος. Πρόσφατα μάλιστα, μίλησε στην εκπομπή Τι λες τώρα.

«Είναι η πιο πολυδάπανη και σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει ποτέ. Είναι γυρίσματα άνευ προηγουμένου. Πρόκειται για διαδικασίες που θα δούμε πρώτη φορά, μια ανανέωση εκπληκτική ως προς την σκηνοθεσία, την εικόνα, το κάστινγκ κ.τ.λ. Και παράλληλα υπάρχει ένα πολύ δυνατό και αλλιώτικο σενάριο αυτή τη φορά από την Βάνα Δημητρίου», είπε για την Γη της Ελιάς.

Μάλιστα αποκάλυψε: «Βλέπω με την κόρη μου κάθε μέρα το επεισόδιο…. Δεν έχω να σας πω κάτι για την σειρά, γιατί δεν θέλω να μαθαίνω τι θα γίνει». Σε ερώτηση αν θα τον δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, είπε: «Αυτό ρωτήστε την Βάνα Δημητρίου αν θα παίξει ο Νικολάου…».

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του Κούλλη Νικολάου

«Θα μακρύνω κι άλλο το μαλλί μου… Από το καλοκαίρι μακραίνω το μαλλί και έχω αφήσει μούσι, αλλά το μούσι θα το ξυρίσω, το μαλλί θα το αφήσω…»!

Μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του Κούλλη Νικολάου

«Ο Κούλλης έπεσε από τα σύννεφα που τον είπα αχάριστο»

Η Λένα Μαντά μίλησε στην κάμερα του Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου και απάντησε για την κόντρα της με τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου.

Η γνωστή συγγραφέας μίλησε για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε για τον Αντρέα και τον Κούλλη αλλά και για τον ντόρο που ακολούθησε μετά.

Η Λένα Μαντά είπε χαρακτηριστικά: «Απομονώθηκε εντελώς η φράση μου για τον Κούλλη Νικολάου και τον Αντρέα Γεωργίου. Θα μας… βάλετε να τσακωθούμε με τους ανθρώπους. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Όντως δεν δόθηκε συνέχεια σε μια συνεργασία.

Μετά το «Βαλς» έχουμε βγει με τον Κούλλη κι έχουμε φάει. Το “αχάριστος” ειπώθηκε, αλλά έπρεπε να έχω βάλει… εισαγωγικά. Ήθελα κάτι που δεν μου δόθηκε, όχι οικονομικό, και μου έμεινε ένα μικρό παράπονο από τη συνεργασία μας.

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε, θεωρώ ότι όλο αυτό είναι μια συζήτηση χωρίς νόημα. Δεν έχω πρόβλημα ούτε με τον Κούλλη ούτε με τον Αντρέα. Ο Κούλλης έπεσε από τα σύννεφα που τον είπα αχάριστο και δικαίως. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Δεν αθέτησαν τη συμφωνία μας, απλά θα ήθελα ένα ευχαριστώ», κατέληξε η Λένα Μαντά.

Λένα Μαντά