Λένα Μαντά: «Ο Ανδρέας Γεωργίου είναι αχάριστος»

«Δεν μου είπε ούτε ένα ευχαριστώ»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Λένα Μαντά: «Ο Ανδρέας Γεωργίου είναι αχάριστος»

Η Λέντα Μαντά μίλησε για τη σχέση της με τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου και τόνισε πως είναι και οι δύο αχάριστοι καθώς δεν την ευχαρίστησαν ποτέ για την μεγάλη επιτυχία που έκαναν με τη μεταφορά του έργου της στον ΑΝΤ1.

Η συγγραφέας είχε δώσει στους δύο άνδρες το έργο της και εκείνοι το μετέφεραν στην τηλεόραση σε μία μεγάλη επιτυχία η οποία σήμανε την αρχή στην καριέρα του Ανδρέα Γεωργίου, που έκτοτε μονοπωλεί το ενδιαφέρον της μυθοπλασίας στη χώρα μας - δείτε εδώ ποια σειρά θα κάνει τώρα στο Mega.

Στη συνέντευξή της, η Λένα Μαντά εξήγησε πως όχι μόνο δεν πληρώθηκε για τα δικαιώματα του έργου της αλλά δεν δέχθηκε ούτε ένα ευχαριστώ από τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου.

«Δεν έχω πρόβλημα ούτε με τον Ανδρέα Γεωργίου, ούτε με τον Κούλλη Νικολάου. Το δικό μου πρόβλημα πάντα, και αντιδρώ άσχημα, είναι όταν ο άλλος με αδικεί. Μετά το «Βαλς με 12 θεούς», άνοιξαν διάπλατα για αυτούς τους ανθρώπους οι πόρτες του ΑΝΤ1. Δεν είπαν ποτέ ένα ευχαριστώ. Είναι αχάριστοι. Δεν με πήραν ποτέ ένα τηλέφωνο να μου πουν «Ρε Λένα να ΄σαι καλά». Εδώ δεν πληρώθηκε το «Βαλς», δεν πήρα ένα ευρώ γιατί δεν είχαν λεφτά να μου δώσουν. Μπράβο τους για την επιτυχία τους αλλά ας έπαιρναν ένα τηλέφωνο»

Η υπόθεση της σειράς της Λένας Μαντά που πήρε ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου

Όλα ξεκινούν από μια αυτοκινητιστική καραμπόλα. Οι εμπλεκόμενοι κουβαλούν στις πλάτες τους ένα έντονο και πολύ οδυνηρό παρελθόν.

Ένα διαζύγιο, μια απιστία, ένας νεανικός έρωτας, αγάπη, πάθη, μια εγκυμοσύνη και πολλά διλήμματα δημιουργούν το κουβάρι μιας συναρπαστικής ιστορίας.

Βαλς με 12 θεούς ΑΝΤ1

Οι ιστορίες των τεσσάρων ηρώων προχωρούν παράλληλα, με συνεχείς ανατροπές, τους δώδεκα μήνες που κρατά η φιλία τους. Επιδρούν ο ένας στις αποφάσεις του άλλου. Η αναπάντεχη φιλία τους γίνεται το νέο τους στήριγμα. Ξαφνικά δεν είναι μόνοι, έχουν φίλους αληθινούς και μαζί τους αρχίζουν μια νέα ζωή, που ποτέ δεν φαντάστηκαν….

Ηθοποιοί: Κάτια Δανδουλάκη, Μάνος Παπαγιάννης, Στράτος Τζώρτζογλου, Αντωνία Χαραλάμπους, Μαρίνα Βρόντη, Χρυσή Ανδρέου, Κωνστάντια Παύλου, Γιώργος Τζωρτζής, Έλενα Ευσταθίου, Αγγελική Φιλιππίδου, Κώστας Καζάκας, Βίβιαν Νικολαϊδου, Μιχάλης Μακρής, Άλκης Χρήστου, Ελένη Οδυσσέως, Γιάννης Ιωάννου, Τζούλη Τσόλκα, Μαρία Μπεγιάζη, Γιώργος Σοφοκλέους, Κώστας Σχοινιού, Αστέρω Κυπριανού, Ίρια Ψαρά, Αρετή Θεοδώρου.


Σκηνοθεσία: Ανδρέας Γεωργίου, Δημήτρης Δεμοιράκου

Σενάριο: Μαρία Γεωργιάδου