Δίπλα στο κύμα, με εκκλησάκι, χτισμένο με ανακυκλωμένα υλικά - Αυτό είναι το σπίτι που είναι η αιτία να κινδυνεύει να χάσει ο Σταμάτης Γαρδέλης την πρώτη του κατοικία

Δείτε το βίντεο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Όσο ο Σταμάτης Γαρδέλης παραμένει στο Δαφνί, μέχρι οι γιατροί να προχωρήσουν σε διάγνωση, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον ίδιο, τη ζωή του και τα χρέη του. Όπως έχει αποκαλύψει και ο ηθοποιός, αγόρασε πριν από κάποια χρόνια ένα οικόπεδο στο Πόρτο Γερμενό, έχτισε με τα χέρια του ένα μικρό σπίτι για να μπορεί να πηγαίνει και να περνάει μερικές ημέρες του χρόνου, ωστόσο αργότερα χαρακτηρίστηκε αυθαίρετο και του έχει επιβληθεί πρόστιμο 80.000 ευρώ περίπου, το οποίο αδυνατεί να αποπληρώσει.

Σε αυτό βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, T-Live, μεταφέροντας εικόνες και περισσότερες πληροφορίες για αυτό. Πρόκειται για ένα διώροφο κτίριο, με πολλές ξύλινες κατασκευές, από ανακυκλώσιμα υλικά και παντζούρια από άλλα παλιά σπίτια.

Δείτε επίσης: «Δεν έχει αυτοκτονικές τάσεις! Τον γνώρισα και...» - Η αποκάλυψη της Δήμητρας Αλεξανδράκη για την εισαγωγή του Σταμάτη Γαρδέλη στο Δαφνί

Αυτό είναι το σπίτι που κινδυνεύει να χάσει ο Σταμάτης Γαρδέλης στο Πόρτο Γερμενό

Βρίσκεται σε ένα από τα πιο ειδυλλιακά σημεία της περιοχής, όπως μετέφερε ο δημοσιογράφος, δίπλα στη θάλασσα, σε έναν μικρό λοφίσκο, στο οποίο υπάρχει και ένα εκκλησάκι. Το οικόπεδό, γενικότερα, είναι περίπου 600 - 700 τ.μ., που σημαίνει πως πράγματι δεν μπορεί να χτίσει κανείς σε αυτό, ενώ ο ρεπόρτερ τόνισε πως μετά βίας χωράει τον ίδιο.

Παρόλα αυτά, οι γείτονές του ανέφεραν πως ο Σταμάτης Γαρδέλης ήταν πάντα πολύ καλός μαζί τους, δε δημιούργησε κανένα πρόβλημα ποτέ και είχε φιλικές σχέσεις με όλους.