«Δεν έχει αυτοκτονικές τάσεις! Τον γνώρισα και...» - Η αποκάλυψη της Δήμητρας Αλεξανδράκη για την εισαγωγή του Σταμάτη Γαρδέλη στο Δαφνί

«Και εγώ παλαιότερα ήμουν σε ένα μπαλκόνι και σκεφτόμουν να πέσω λόγω...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν έχει αυτοκτονικές τάσεις! Τον γνώρισα και...» - Η αποκάλυψη της Δήμητρας Αλεξανδράκη για την εισαγωγή του Σταμάτη Γαρδέλη στο Δαφνί

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, συνάντησε την Δήμητρα Αλεξανδράκη, με την ίδια να απαντά σε ερωτήσεις για τον Σταμάτη Γαρδέλη μετά την αποκάλυψη για τη νοσηλεία του στο Δαφνί (δείτε εδώ φωτογραφία ντοκουμέντο από εκεί). Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του I'm a Celebrity Get Me Out of Here και παρόλο που εκείνη δεν έμεινε πολύ, ήρθαν αρκετά κοντά και έκαναν παρέα.

Η επιχειρηματίας και μοντέλο, λοιπόν, εξήγησε πως γνώριζε για τα προβλήματά του, ωστόσο υποστηρίζει για τις αυτοκτονικές του τάσεις πως δεν είναι κάτι το οποίο θα μπορούσε να κάνει πραγματικότητα, κι αυτό γιατί και η ίδια έχει περάσει από μία αντίστοιχη κατάσταση και καταλαβαίνει πως από τα λόγια στην πράξη υπάρχει ένα τεράστιο κενό.

Δείτε επίσης: Καίτη Φίνου για Γαρδέλη: «Και εγώ πήγα στο Αιγινήτειο να ζητήσω βοήθεια, καλά έκανε ο Σταμάτης»

Η αποκάλυψη της Δήμητρας Αλεξανδράκη για τον Σταμάτη Γαρδέλη και την εισαγωγή του στο Δαφνί

«Δεν έχει αυτοκτονικές τάσεις. Τον γνώρισα και είναι ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή. Σίγουρα κάποια στιγμή, όλοι μας έχουμε πιεστεί μέσα μας. Η σκέψη από την πράξη είναι μεγάλη η απόσταση. Είναι ένας άνθρωπος που έχει τόσο φως μέσα του που δεν πιστεύω ότι θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Το να πιεστούμε και να ζητήσουμε βοήθεια είναι κάτι πολύ καλό. Δεν θα πήγαινε να βάλει ποτέ τέλος στη ζωή του.

Και εγώ παλαιότερα ήμουν σε ένα μπαλκόνι και σκεφτόμουν να πέσω λόγω μίας κατάστασης που περνούσα, αλλά η σκέψη με το να το κάνεις έχει πολύ μεγάλη απόσταση. Γνωρίζω το θέμα που περνάει. Πράγματι, είναι θλιβερό αυτό που περνάει. Έχει να κάνει με το σπίτι του, με την κατοικία του, και δεν είναι χρέος που το χρωστάει, έχει να κάνει με τους νόμους μας. Μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι, αλλά δεν μπορώ.

Μιλήσαμε και εκτός παιχνιδιού, είχαμε έρθει και αρκετά κοντά, νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη που τον γνώρισα, είχε πει σε εμένα και τον σύζυγό μου το θέμα που έχει. Σίγουρα πιέστηκε μέσα του και ζήτησε βοήθεια, Αυτή είναι η καλύτερη λύση σε τέτοιες περιπτώσεις. Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει και είναι πολύ δυνατός», είπε στην κάμερα του Alpha η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δείτε επίσης: «Είναι χάλια...» - Η αποκάλυψη της μητέρας του Σταμάτη Γαρδέλη για την ψυχολογική κατάστασή του όσο νοσηλεύεται στο Δαφνί