Πήρε ένα παλιό κτίριο και το έκανε... βίλα: Το μαγευτικό διώροφο σπίτι της Ανίτα Μπράντ και του Χάρη Χριστόπουλου που έχει μέσα μέχρι και αυτοκίνητο

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πήρε ένα παλιό κτίριο και το έκανε... βίλα: Το μαγευτικό διώροφο σπίτι της Ανίτα Μπράντ και του Χάρη Χριστόπουλου που έχει μέσα μέχρι και αυτοκίνητο

Η Ανίτα Μπραντ με τον Χάρη Χριστόπουλο έχουν ίσως ένα από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια της ελληνικής showbiz και αυτό γιατί ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα, όπως της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά. Πρόκειται για ένα loft αμερικάνικου τύπου που σίγουρα θα το ζηλέψεις!

Το ζευγάρι διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή του, αφού πριν από μερικούς μήνες απέκτησε το δεύτερο παιδάκι του. Μπορεί να έχουν τα φυσιολογικά προβλήματα ενός ζευγαριού με δυο μικρά παιδιά στο σπίτι, ωστόσο, το χαμόγελο τους δεν φεύγει λεπτό από το πρόσωπο τους, αφού οι γιοι του είναι οι μεγαλύτερες αδυναμίες του.

Μάλιστα, πρόσφατα Ανίτα και Χάρης αποκάλυψαν σε κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών το όνομα που θα δώσουν στο νεογέννητο μωράκι τους ενώ έδωσαν και λεπτομέρειες για την βάφτιση και των δυο - δείτε τις δηλώσεις.

Οικογενειακώς λοιπόν, μένουν σε ένα πολύ όμορφο σπίτι στην Αθήνα που είναι λες και έχει βγει από κάποιο αμερικάνικο περιοδικό ή ταινία του hollywood.

Το σπίτι Χάρη Χριστόπουλου και Ανίτας Μπραντ

Στα social media και οι δυο μοιράζονται κατά καιρούς με τους διαδικτυακούς τους φίλους διάφορες φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού τους.

Πρόκειται για ένα διώροφο και άνετο loft, φωτεινό και με απρόσμενα στοιχεία να το κάνουν μοναδικό. Η διακόσμηση και το το όλο στιλ αποδεικνύει πως το ζευγάρι έχει πολύ καλό γούστο.

Η ζωή με δυο παιδιά

Η make up artist και ο γνωστός φωτογράφος μίλησαν πρώτη φορά για την σχέση και τον γάμο τους (δείτε εδώ το νυφικό που είχε φορέσει τότε η Ανίτα) αλλά και για την ζωή τους όταν η πόρτα του σπιτιού τους κλείνει και είναι πια μόνο οι δυο τους με τα παιδιά...

«Οικογένεια δεν είναι οι δεσμοί αίματος, είναι οι δεσμοί αγάπης. Αυτόν που αγαπάς αληθινά είναι η οικογένειά σου, δεν είναι αυτός που έτυχα να γεννηθεί στο σπίτι», είπε αρχικά ο Χάρης Χριστόπουλος ενώ στη συνέχεια, σε ερώτηση της δημοσιογράφου για την σχέση τους και για το ότι φαίνονται πολύ τρυφερός ο ένας με τον άλλον απάντησε χαρακτηριστικά:

«Τρυφερότητα; Μας έχεις ακούσει να τσακωνόμαστε; 47 φορές τη μέρα! Σκοτωνόμαστε. Μαξιλάρια, αυτό, “φύγε από δω”, “γιατί μου μιλάς έτσι;”… Και προσπαθώ να την πείσω τώρα εδώ και 4 χρόνια ότι η διαφωνία δεν είναι τσακωμός. Ανεβαίνουν οι τόνοι, η φωνή της κυρίας», με την Ανίτα να αντιδρά λέγοντας «Εσένα από μόνη σου είναι έντονη η φωνή σου, δεν χρειάζεται να σηκώνεις την φωνή σου».

«Ήρθε μια στιγμή στη ζωή μου, ένα που λένε σημείο, που γύρισε μέσα μου κάτι και λέω έχω κάνει τα πάντα, έχω ζήσει 5 ζωές. Ό,τι είχα μέσα στην ψυχή μου και ό,τι αποκόμισα, θέλω να το δώσω. Στεναχωριέμαι που δεν το έκανα νωρίτερα. Ξέρεις τι σημαίνει να κάνεις τα ίδια πράγματα να πηγαίνεις σε σπίτια φίλων σου, να τρως σε εστιατόρια, να πηγαίνεις διακοπές και ταξίδια και να έχεις δύο κοσμήματα δίπλα σου; Είναι σαν να φοράς δύο διαμάντια και θες να τα δείξεις».

«Τέλεια οικογένεια προφανώς και δεν είμαστε. Κανείς δεν είναι φαντάζομαι. Τα αρνητικά δεν θέλει κανείς τα προωθεί προς τα έξω, αλλά εγώ θέλω να κοιτάω τις φωτογραφίες και να σκέφτομαι τα ωραία. Σαν μπαμπάς είναι όλο το fun, οι βόλτες, η χαρά του παιδιού. Ό,τι τρέλα μπορείς να φανταστείς θα το κάνει με τα παιδιά. Εγώ είμαι πιο πολύ το να κρατάω το πρόγραμμα και την τάξη στο σπίτι. Πόσες φορές έχουν γυρίσει και ο Χρήστος είναι με γλειφιτζούρι στο χέρι ενώ είμαστε έτοιμοι για ύπνο», είπε από την πλευρά της η Ανίτα Μπραντ.