«Τον μικρό μας θα τον πούμε...» - Ανίτα Μπραντ και Χάρης Χριστόπουλος αποκάλυψαν το όνομα του γιου τους

«Θα τον βαφτίσουμε όταν γίνει 6 μηνών»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τον μικρό μας θα τον πούμε...» - Ανίτα Μπραντ και Χάρης Χριστόπουλος αποκάλυψαν το όνομα του γιου τους

Μια σπάνια βραδινή έξοδο πραγματοποίησαν η Ανίτα Μπραντ με τον Χάρη Χριστόπουλο το βράδυ της Τρίτης 21/11 και έκαναν δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που τους συνάντησαν. Το ζευγάρι πριν μερικούς μήνες απέκτησε το δεύτερο παιδάκι τους (δείτε φωτογραφίες) και παρά τις δυσκολίες που μπορεί να βιώνουν με δυο μικρά παιδιά στο σπίτι, ζουν στιγμές ευτυχίας.

Οι δηλώσεις Μπραντ - Χριστόπουλου

Ανίτα και Χάρης στις δηλώσεις τους, μεταξύ των πειραγμάτων τους για την καθημερινότητα στο σπίτι τους - που είναι πολύ εντυπωσιακό - αποκάλυψαν το όνομα που θα δώσουν στον μικρό τους γιο.

«Τον μικρό μας θα τον ονομάσουμε Νικόλα. Θα τον βαφτίσουμε στα 6 του για να το καταλάβει. Πρέπει να βιώσουν το μυστήριο, να συμμετέχουν και να το χαρούν. Έχουμε δυο διαφορετικά. Το ένα σε νησί και το άλλο σε ενδοχώρα», ανέφερε αρχικά ο φωτογράφος.

«Έχουν αλλάξει οι σχέσεις μας προς το χειρότερο μετά τα παιδιά. Η Ανίτα είναι ιδιόρρυθμη» είπε στη συνέχεια με χιούμορ.

«Ω Θεέ μου! Ο Χάρης μου κάνει παρατηρήσεις για το που βάζουμε το σαπούνι πιάτων», απάντησε ο Ανίτα για τις παραξενιές του συζύγου της.

«Η Ανίτα δεν δέχεται πιέσεις με τίποτα. Φεύγει το αεροπλάνο σε 1 λεπτό; Πρέπει να φτιάξω το μαλλί», συνέχισε τα πειράγματα ο Χάρης Χριστόπουλος.

Η εξομολόγηση για το γάμο τους

Ακολουθεί συνέντευξη τους στο The Break:

«Οικογένεια δεν είναι οι δεσμοί αίματος, είναι οι δεσμοί αγάπης. Αυτόν που αγαπάς αληθινά είναι η οικογένειά σου, δεν είναι αυτός που έτυχα να γεννηθεί στο σπίτι», είπε αρχικά ο Χάρης Χριστόπουλος ενώ στη συνέχεια, σε ερώτηση της δημοσιογράφου για την σχέση τους και για το ότι φαίνονται πολύ τρυφερός ο ένας με τον άλλον απάντησε χαρακτηριστικά:

«Τρυφερότητα; Μας έχεις ακούσει να τσακωνόμαστε; 47 φορές τη μέρα! Σκοτωνόμαστε. Μαξιλάρια, αυτό, “φύγε από δω”, “γιατί μου μιλάς έτσι;”… Και προσπαθώ να την πείσω τώρα εδώ και 4 χρόνια ότι η διαφωνία δεν είναι τσακωμός. Ανεβαίνουν οι τόνοι, η φωνή της κυρίας», με την Ανίτα να αντιδρά λέγοντας «Εσένα από μόνη σου είναι έντονη η φωνή σου, δεν χρειάζεται να σηκώνεις την φωνή σου».

«Ήρθε μια στιγμή στη ζωή μου, ένα που λένε σημείο, που γύρισε μέσα μου κάτι και λέω έχω κάνει τα πάντα, έχω ζήσει 5 ζωές. Ό,τι είχα μέσα στην ψυχή μου και ό,τι αποκόμισα, θέλω να το δώσω. Στεναχωριέμαι που δεν το έκανα νωρίτερα. Ξέρεις τι σημαίνει να κάνεις τα ίδια πράγματα να πηγαίνεις σε σπίτια φίλων σου, να τρως σε εστιατόρια, να πηγαίνεις διακοπές και ταξίδια και να έχεις δύο κοσμήματα δίπλα σου; Είναι σαν να φοράς δύο διαμάντια και θες να τα δείξεις».

«Τέλεια οικογένεια προφανώς και δεν είμαστε. Κανείς δεν είναι φαντάζομαι. Τα αρνητικά δεν θέλει κανείς τα προωθεί προς τα έξω, αλλά εγώ θέλω να κοιτάω τις φωτογραφίες και να σκέφτομαι τα ωραία. Σαν μπαμπάς είναι όλο το fun, οι βόλτες, η χαρά του παιδιού. Ό,τι τρέλα μπορείς να φανταστείς θα το κάνει με τα παιδιά. Εγώ είμαι πιο πολύ το να κρατάω το πρόγραμμα και την τάξη στο σπίτι. Πόσες φορές έχουν γυρίσει και ο Χρήστος είναι με γλειφιτζούρι στο χέρι ενώ είμαστε έτοιμοι για ύπνο», είπε από την πλευρά της η Ανίτα Μπραντ.