Κινηματογραφικό το σπίτι Χριστόπουλου - Μπράντ! Εικόνες μέσα από το loft τους στο κέντρο της Αθήνας

Δεν γίνεται να μην το ζηλέψετε!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κινηματογραφικό το σπίτι Χριστόπουλου - Μπράντ! Εικόνες μέσα από το loft τους στο κέντρο της Αθήνας

Με σπίτι από ταινία του κινηματογράφου μοιάζει το loft που μένουν ο Χάρης Χριστόπουλος και η σύζυγος του, Αννίτα Μπράντ, οι οποίοι έγιναν για πρώτη φορά γονείς πριν από μερικούς μήνες.

Το ζευγάρι διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή του, αφού το μωράκι τους που ολοκλήρωσε την οικογένεια τους, τους έχει γεμίσει με ευτυχία.

«Όλη αυτή η αγάπη που νιώθουμε ο ένας για τον άλλον έχει πλέον επεκταθεί και στο μωρό. Ο Χάρης δεν έλειψε λεπτό από το πλευρό μου τόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης όσο και τη στιγμή της γέννας. Και τώρα βοηθά σε όλα. Αλλάζει τον μικρό, παίζει μαζί του, και το τρελό είναι ότι ενώ εγώ βρίσκομαι τις περισσότερες ώρες μαζί του, μόλις έρθει ο Χάρης και του πει δύο λεξούλες ο μικρός ξεκαρδίζεται στα γέλια», είχε εξομολογηθεί η η Αννιτα Μπράντ, μιλώντας για τους άνδρες της ζωής της.

Στα social media το ζευγάρι μοιράζεται με τους followers του, διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα του. Οι φωτογραφίες μάλιστα, μέσα από το σπίτι τους είναι απλά μαγικές και μπορούμε να πούμε πως το ζηλέψαμε.

Αννίτα Μπραντ και Χάρης Χριστόπουλος ζουν σε ένα ονειρικό loft στο κέντρο της Αθήνας. Η διακόσμηση που έχει επιλέξει το ζευγάρι το κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακό και είναι λες και έχει βγει από κάποιο περιοδικό.

Αννίτα Μπράντ Χάρης Χριστόπουλος σπίτι

Αννίτα Μπράντ Χάρης Χριστόπουλος loft φωτογραφίες

Αννίτα Μπράντ υπνοδωμάτιο κόρης

Όχι ένα αλλά δέκα δέντρα στόλισε ο Χριστόπουλος στο σπίτι του με την Άνιτα Μπράντ

Το απίστευτο έκανε ο Χάρης Χριστόπουλος αφού στόλισε στο σπίτι του όχι ένα ούτε δύο αλλά δέκα χριστουγεννιάτικα δέντρα για να ευχαριστήσει την γυναίκα του Ανίτα Μπράντ και τον γιό του.

Όπως έχουμε δει ολοένα και περισσότεροι διάσημοι Έλληνες δημοσιεύουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα τους για να μπουν στο κλίμα τον εορτών. Ο Χάρης Χριστόπουλος όμως, είναι τόσο ευτυχισμένος που φέτος έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς που στόλισε δέκα!

Εμένα ποτέ δεν με ενδιέφερε τόσο πολύ ο στολισμός του σπιτιού και το χριστουγεννιάτικο δέντρο, κάθε χρόνο η Αννουλα στόλιζε το δέντρο και για τους δυο μας.....
Φέτος μας ευλόγησε ο θεος, και είμαστε τρεις. Εχουμε το Χριστοπουλακι μας (αν και θα τα θυμάται μόνο από φωτογραφιες ) η Αννα μου είχε πει ποσό θα ήθελε να κάνει κάτι ξεχωριστό για το μικρό. Εχθές λοιπόν τους έκανα έκπληξη και ξεκίνησα μόνος το στολισμό. Σήμερα έχω πολύ δουλειά να κάνω. Όταν είδε τα δένδρα η Αννα ξέσπασε σε κλάματα συγκίνησης Δείτε ακόμα το υπέροχο σπίτι του με την Ανίτα Μπραντ.

χάρης χριστόπουλος χριστούγεννα σπίτι